Skocz do zawartości

[rower] romet jolene 1

ilicz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w sobote przetestuje rame, więc napiszę coś więcej, na razie pare drobnych szczegółów. stery zintegrowane nie mylić z półzintegrowanymi czyli łożysko wkładamy bezpośreni do ramy. taki mały bajer a opóżnił przekładanie części ze starej ramy o dwa tygodnie. rama ładnie wykonana ( narodow barwy ) choć jak kumple skomentowali że era budowy ram z okrągłych rur mineła 10 lat temu. na razie tyle le się odezwe.

Napisano

A co , za mało "lansu" przy okrągłych rurkach ?, ważne żeby rama nie była wiotka i miała właściwą geometrię, kolor kwestia gustu - jak dla mnie szkoda, że samych ram nie ma dostępnych czarno-białych.

Napisano

No właśnie ja miałem chrapkę na tą ramę, bo polecana była na forum ze względu na geometrię. Niestety fundusze poszły na coś innego i ramki będę szukał na wiosnę. Dodatkowo zniechęcił mnie brak biało-czarnej, która uważam jest dużo ładniejsza.

Napisano

przesiadam się z egoista w wieku 35lat lans nie robi różnicy.

Hm, wybacz że spytam, ale w czym widzisz sens przesiadki? Egoist to jak rozumiem wyższy model Authora, a Romet, coż, to Romet. Nie to żeby był zły, ale to niższa klasa, a poza tym nowość na rynku. Nawet jeżeli są użytkownicy to nie zakładałbym, że zdążyli już przejechać na tyle dużo by miarodajnie mówić o jakości.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Podbijam temat, gdyż też jestem ciekaw uzytkowników Jolene, szczególnie 1ki.Ktoś już ma za sobą solidne testy w terenie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...