Skocz do zawartości

[wyprawa]Morze

lakrimoza

Rekomendowane odpowiedzi

A celujesz w jakieś konkretne miejsce czy dopiero myślisz o trasie?

Tak czy siak jestem też za góralem z uwagi na wszechstronność. Po prostu nie do wszystkich fajnych miejsc nad morzem da się dojechać szosą, a zwykły deszcz potrafi zmienić twardą gruntową drogę w bagno. No i jeżeli chciałabyś spróbować przejazdu samym brzegiem, to nastaw się na mordęgę jeżeli wybierzesz szosę. Z oponami w góralu też bym nie szalał i zostawił terenowe, ew. wrzucił semislicki.

Przeczytałem.

I dalej widzę, że koleżanka mówi że ma do wyboru szosę lub górala, a ty piszesz o trekkingu oraz o jakimś starszym panu (ale to akurat zostawmy).

Więc oświeć mnie proszę czego nie ogarniam.

No przyczepiłeś się tego że dałem wzmiankę nie na temat o sytuacji z którą się spotkałem...Moim zdaniem długie dystanse w wyprawie nad morze pokonywać można również rowerem trekingowym...jak już Flash3M wyżej wspomniał...Chyba że posiada 2 komplety opon do MTB i ma zamiar je zmieniać w trakcie wyjazdu...to takie rozwiązanie było by w przypadku koleżanki stosowne.

• 4 tygodnie później...

Dzięki wszystkim za odpowiedzi wybiorę górala na podróż i wymienię opony na slicki.

co do trasy jeszcze się namyślamy ze znajomymi mamy jeszcze trochę czasu :rolleyes:

Weź semislicki, żebyś mógł wjechać chociaż w lekki teren. Różnie to bywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...