skeletor Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Mam pytanko. Jak czyścicie jakieś siodełka np. z zamszu. Normalnymi środkami do tego przeznaczonymi, czy czymś innym, bo może stać się coś z gąbką?
johndoe2 Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 Mam pytanko. Jak czyścicie jakieś siodełka np. z zamszu. Normalnymi środkami do tego przeznaczonymi, czy czymś innym, bo może stać się coś z gąbką? Ja sie nie spotkałem z nikim, kto by miał cierpliwość czyścić siodełko zamszowe. ;]
Varg Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 sprey do tapicerki samochodowej czysciłem moje selle italia anatomic i daje rade aczkolwiek ono byo "białe" wszystkei inne moje siodełka preparat o nazwie TAPIS z auchan czysci za######scie
painmaker Napisano 23 Listopada 2009 Napisano 23 Listopada 2009 do zamszu jest specjalna szczoteczka z gumowymi włoskami dostępna często u szewca
Phil Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 Oj tak, Tapis z K2 jest doskonały. Nic mi tak nie wyczyściło tapicerki w aucie jak ten środek. No i kosztuje ledwie 16zł.
Varg Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 u mnie tapis teraz nie da rady chyba że tapis plus śmieciarka plus slzifierka papier scierny i woda i bedzie w miare porzadek w aucie . Ostatnio mojego Rollsa nasmarowałem balsamem DOVE do ciała troche kolor mu sie nasycił i połyskuje
elberet Napisano 24 Listopada 2009 Napisano 24 Listopada 2009 ale jaki to rolls? taki z fakturą czy gładki? ja mam białego gładkiego.i jak sie usyfi to starczy taką mokrą chusteczką przetrzeć.nie taką do rąk tylko do czyszczenia różnych rzeczy. chociaż i tak jest troche skrwiały, starła sie pozłotka z metalowych elementów i brakuje mu jednego nitu mocującego emblemat z tyłu. to i tak go kocham.
Varg Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 moj jest ten niby rhino pattern choć nie do konca chyba , ale cos w ten deseń . a złotko sie mieni kolorem złota mam pier(..)olca na punkcie klasycznych siodelek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.