Robert Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Puszcza bąki przy ugięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jest czarny, a miał być biały? (tylko nie posądźcie mnie o rasizm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Raczej ma paskudny wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Sam bym na to nie wpadl hehehe Buraki zamiast 2010 przyslali mi 2009, tzn dobrze wiedzieli co wysylaja i liczyli na kupujacego tepote Na stronie sklepu rocznika 2010 nie ma jeszcze na stanie ale jakims cudem znalazl sie jeden.... Po kilku emailach... informacja 2-5 dni nowa dostawa i na pewno bedzie to 2010.... a to tak powazany sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Po docięciu rury sterowej pewnie wyszło by trochę mniej, a na Twoją wagę to chyba niestety jedyny wybór, DT i te cieniutkie golenie to pomyłka, tak samo jak R7. Może SID XX WC? Ale ten pewnie też będzie za ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Na magure sie nie obrazilem, bedzie durin sl bez dwoch zdan! Co do mojej wagi to spoko glowa, jak na razie 'to' na czym jezdzilem do ciezkich raczej nie nalezalo, a i nowy projekt bedzie od tego lzejszy i nie mam w planie radykalnych zmian swoje wagi. Wiec przesady i mity pozostawmy w spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Taaa, ale jednak na amorze można by zaoszczędzić 200 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A i owszem moznaby tylko to juz nie bylyby 'przesady i mity' Takie wynalzki niestedy nie sa dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A dlaczego wybór akurat padł na magurę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 (edytowane) Siemka, Już po raz kolejny wchodzę na jakies forum mtb a tu kto oczywiście chris:) Tym razem to forum magury...a tak nawiasem to wiesz coś na temat różnic między race a sl prócz masy? Ja jeszcze się zastanawiam ale już w obrębie durinów:) Edytowane 9 Grudnia 2009 przez Mendoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Buraki zamiast 2010 przyslali mi 2009, tzn dobrze wiedzieli co wysylaja i liczyli na kupujacego tepote Na stronie sklepu rocznika 2010 nie ma jeszcze na stanie ale jakims cudem znalazl sie jeden.... Po kilku emailach... informacja 2-5 dni nowa dostawa i na pewno bedzie to 2010.... a to tak powazany sklep Hmm . . . CRC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Pudlo, wiggle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ile u nich płaciłeś ? 699Ł w CRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 (edytowane) wystarczy looknac na wiggle strone... + troche znizki... Edytowane 10 Grudnia 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Czyli w jakie wagowe okolice celujesz ? Będzie cały czarny murzynek ? No i przede wszystkim kiedy można się spodziewać w pełni złożonego projektu ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wagowo to z 9,5 kg pewnie wyjdzie, jak kolega poszaleje na kołach to może lepiej. Konsekwentnie "black" będzie super wyglądać..., tak "smutno"... cóż ja też tak lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 (edytowane) 9,5 na pewno nie będzie Chyba, że będzie woził cegłe pod siodełkiem. Podejrzewam 8,2 - 8,5 Edytowane 11 Grudnia 2009 przez olek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wagowo to z 9,5 kg pewnie wyjdzie Cyferówka ci się chyba trafiła Ja obstawiam 8,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kola zostaja jakie byly, w koncu prawie nowki... Musze poczekac az mi wszystkie graty poprzychodza, chociaz tu juz nie powinno byc wiekszych niespodzianek. Te najciezsze rama, amor wiem ile waza. Problem jest taki ze jak sie schodzi z waga do tych magicznych granic to jakos ciezko sie temu przeciwstawic. 8100g tak czemu nie w excelu bylo nawet ponizej Ten projekt moglby byc najlzejszym fulem w kraju nad wisla, patrzac na lb ranking....(chociaz zapowiadaja sie jakies niezle zmiany) i tu pojawia sie dylemat w ktorym momencie rower przestaje byc rowerem a staje sie tylko i wylacznie projektem wagowym. Powiem tak gdyby matka natura nie obdarzyla mnie tak obficie to bez wahania waga bylaby ponizej 8kg bez uszczerbku na funkcjonalnosci roweru. ...a tak to powinno byc w pierwszym etapie w okolicach 8400, potem nieco powyzej 8200g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 I to i tak jest fenomenalny wynik jak na rasowego FSa (nie biorę w ogóle pod uwagę wynalazków ze stajni cannona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Właśnie. Miałem już wcześniej o tym pisać, ale teraz to już po ptOkach Czemu nie udezyles w Scalpela Carbon i atak na <7600 (rekord lb ofc). Według mnie miałbyś spore szanse, nawet bez montowania 3 śrub do tarcz Sorry za posta pod postem, ale nie doczytałem. Rekord by raczej nie padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Bylaby to kolejna rama z serii cannon/spec a tego nie chcialem brrr Przeczytaj uwaznie moj poprzedni post, to nie jest projekt dla wagi tylko w miare lekki na moje mozliwosci rower do scigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 miare lekki Co jak co, ale jeżeli uważasz FS ~ 8kg za w miarę lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubart Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Hmm, trochę będzie ciężko zrobić wagę 8,1kg przy tym rozmiarze ramy aż będę śledził temat żeby zobaczyć co tam masz w zanadrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Heh, wcale nie ciężko...tylko to ma być rower do jazdy a nie jako ozdoba w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi