1415chris Napisano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzieki, dzieki, piac sie juz nie ma gdzie ale gramow bedzie ubywac. Teraz stoi na 2.1 Troche porozgladalem sie za rotorem sl, i oprocz allegro znalazlem tylko jedno miejsce w hiszpanii. Cena w miare szybkiej przesylki z polski to rozboj w bialy dzien, z uk ta sama waga 3x razy taniej Ktos sie moze wybiera do uk na dniach....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Może ja bym spróbował wykombinować tańszą przesyłkę z ESP, napisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Co sie okazuje tam gdzie znalazlem ten mostek maja tyko 90mm Jakby ktos, gdzies, stare dostawy, zapasy itp... bede wdzieczny za info. SL juz nie jest produkowany, zostal zastapiony przez SL2, ciezszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Rowerek super, marzenie nie jednego bikera. Kiedy finalny projekt na fotce ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Fotka bedzie jak skoncze finalny, na tym etapie, projekt i pogoda sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Fotka bedzie jak skoncze finalny, na tym etapie, projekt i pogoda sie Czekam z niecierpliwością ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chris - skąd info że SL-ki już nie robią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Troche sie obdzwonilem tu i tam rotor uk, sklepy w hiszpanii, i ta sama informacja 'mamy albo bedziemy mieli SL2'. Jak zerkniesz na strone rotora to tlko sl2 w ofercie. Jeszcze nigdy nie mialem takiego problemu ze znalezieniem jakiegos komponentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jeszcze nigdy nie mialem takiego problemu ze znalezieniem jakiegos komponentu. PS. No właśnie jak się ma siano, to problemu ze znalezieniem nie ma Chris co z Eclipsami ? O lżejszych FF nie myślałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 szuka lzejszych FF ale Ciiiii ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 PS. No właśnie jak się ma siano, to problemu ze znalezieniem nie ma Nie kumam w tym przypadku...? Nowe FF tak myslalem ale to bez sensu, chociaz wiem ze to najtansze gramy. Gdybym sie decydowal to raczej na max 285. Wolalbym jednak jakies pewniejsze zmiany. Jak bede na granicy 'wagowej' to takie rozwiazanie jak znalazl. Teraz szukam ROTORA SL ale cos mi sie wydaje ze to bedzie mission impossible... i czerwony zacisk sztycy 34.9, karbon do 7g aaa i czekam az Mendoza zdecyduje sie na podmianke kabli formuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 A czy z oro kable są jakoś szczególnie inne? Poza tym, że mają dwie kątowe końcówki, zamiast 1 kątowej, jednej prostej? Bo jeśli tak, to mam na zbyciu czarne okablowanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Lzejsze od r1 kabli byly 'pszczolki' oro puro. Nic mi nie wiadomo na temat przewodow oro i ich wagi i nie wiem jak wyglada polaczenie 'banjo' przewodu z zaciskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 (edytowane) Dokładnie jak w r1. Tylko, że od strony klamki musiałbyś mieć zestaw do skracania r1, żeby założyć prostą końcówkę, a nie kątowe banjo. Mam jeden wypięty, rano znajdę i zważę. PS mam czarny z k24. Edytowane 23 Lutego 2010 przez Dornif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Takiej opcji nie przerabialem.... Jakie jest banjo w k24, przypuszczam ze stalowe, w r1 jest alu/nikiel, lzejsze. Masz wolny kawalek tego przewodu zeby go zwazyc bez hardware? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Teraz szukam ROTORA SL ale cos mi sie wydaje ze to bedzie mission impossible... Napisałem parę e-maili do sklepów w ESP, do tego jeszcze postaram się dzisiaj objechać wszystkie sklepy w Walencji. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dzieki Fifi za fatyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Z hardwarem, czyli dwoma banjami, waży równo 30g przy dł montażowej ok 80cm. Ciężko dokładnie zmierzyć, bo się nie da wyprostować Z końcówką prostą do r1 ważyłby, strzelam, 26g? W każdym razie sporo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Chris znalazlem rotora S1 110mm 31.8mm, inne byc moze takze. Info na priv/gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rotor tylko i wylacznie SL 105, ktory jest pod 25.4 89g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzwon do skleprowerowy.pl , na targach bylo od groma rotora ale nie byli wstanie odpowiedziec czy na stanie w sklepie jest SL 25.4mm W dodatku jakby co mam tam rabat 10% z targow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Mostka tam 'нет' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 (edytowane) Yes we have it You can call to order. 01789 295470 Sent from Velotech Services. UK distributors for SPIUK, ROTOR & AQUAMAN -------------------------------------------------------------------------------- Subject: Hey, Greetings, Do You have Rotor SL 105 25,4 in stock? I really need this one to finish my bike. PS: pod nosem:) Edytowane 26 Lutego 2010 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Obdzwaniam ten i jeszcze jeden numer i jak na razie tylko 'please call later'... Bede probowal, jak by co to masz u mnie browca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 (edytowane) Poczekajmy co powiedzą bo mogło sie mu wydawać że mają W każdym razie palce skrzyżowane:) Edytowane 26 Lutego 2010 przez Mendoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi