1415chris Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Nie podobaja mi sie pionowo ustawione tlumiki, a rama jak tysiace innych... No wlasnie ta 'ubogosc' jak to nazywasz bardzo mi odpowiada. Dostalem zla i dobra wiadomosc. Z waga 1900g nie bedzie tak rozowo, tzn w tym momencie. Obecna rama ma alu chainstay i w tej konfiguracji 20.5" wazy 2056g. Ale kupujac rame dostalem deal na upgrade do karbonowego chainstay. Rozmawialem dzisiaj z dunczykami i dostane ten kawalek karbonu najpozniej w marcu i z tego co mowia to gwarantuja ze ta rama wraz z damperem bedzie wazyla do 1900g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No to wynik wagowy zacny..., gratuluje wyboru. Fajnie, że kupujemy takie egzotyki bo ubarwia to i to forum i codzienność rowerowej ulicy..., sam pamiętam jak decydowałem się na Ibisa prawie 2 lata temu to komentarze były różne, a bo karbon, a bo czarny (taki smutny), a bo coś tam..., a dziś nadal "zawiewa" od niego "świeżością" i do tuzinkowych nigdy należeć nie będzie... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Czyli będzie najlżejszy full na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 do tuzinkowych nigdy należeć nie będzie... :-) dopoki nie pojedziesz do us-owa Jakis czas temu nie podobal mi sie ibis, teraz moje zapatrywania sie lekko pozmienialy, jeszcze nie tak dawno nie bylo wogole o czym mowic, epic i koniec tematu. Teraz odhaczylo mi w 2 strone szukam nietypowych 'rozwiazan'... kllnTToOn hold your horses... Zawsze moze byc najlzejszym mtb na forum, krzyska wynalazek sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 I tak chłopie trzymaj!!, Tylko czemu ta nie tuzinkowość tyle kosztuje... :-)... Wszystko co nietypowe, oryginalne i inne zawsze mnie kręciło..., więc czemu rower ma być tuzinkowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Amor w drodze, czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Siema, Bardzo jestem ciekawy co to będzie, ważysz podobnie więc tym bardziej mnie ciekawi co wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No jesli o czarnym mowa to chyba sprawa oczywista, pomocna wskazowka nie jest to fox.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 "Czarny" to może być sid wc albo xx, ale wiem, że cele wagowe masz szczytne i lubisz uniq items:) więc nic nie wiem. Bo magura to byłaby "czarna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jak czarny, rama Carbon..., czyżby DT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 qrde kiedy Ci ta rama przyjdzie ? Mówiłeś że nie chcesz DT Swissa 0_0 A czarne to tu może chyba być wszystko xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 (edytowane) Dobra nie bawmy sie w zgadywanie, jak dostane to pokaze.... ...droga wydaje sie dluga, tam gdzie go kupowalem (dobry deal) jeszcze go nie maja na stoku... Edytowane 30 Listopada 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 (edytowane) łoo to fest zmień opis na nowe już idzie...powoli do sklepu http://images49.fotosik.pl/37/117154c8799b8f89.jpg mówiliście że nie ma czarnego foxa.... Edytowane 30 Listopada 2009 przez kllnTToOn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 nieeee... była napisana pomocna wskazówka, że to nie jest Fox... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 (edytowane) A ten jest dos wiekowy juz... 2009, 2010 tylko biale, mowa jest o rlc ...no wlasnie i nie jest to fox Kiera juz zamowiona, uffff ulga Teraz jeszcze sztyca, mostek i tu chyba bedzie bez fajerwerkow niestety, sprawdzone czesci; 'i link'i cos nowego, chyba Edytowane 30 Listopada 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Jaki kolor pancerzy przerzutek do tej ramy czarny czy srebrny, bialego nie ma.. Przewody hamulcowe sa srebrne ale zawsze mozna zmienic na czarne. Need help... Edytowane 1 Grudnia 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Ja bym brał czarny ! Kiera - ?! Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Wax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Kiera i mostek czarne Edytowane 1 Grudnia 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a ja chyba srebrne do ciemnej ramy fajnie by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Do tej ramy to czarne lub biale. Wiem alligator nie robi, ale biale nokony wygladaja zacnie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Ale Nokon będzie "ciążył" . Srebrny z czarnym to będzie namieszane lekko, mimo wszystko mi by lepiej podchodził jednolity (czarny) kolor. A nic nie wiadomo z tym nowym JagWire'em ? Tam kolorów było dużo, tylko że wagi nie pamiętam... . Chris - bardziej mi chodziło o to - co to za kokpit Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Wax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Nokonowi mowie 'nie' Nie wspolpracuje z PC, nawet slim wersja z Flasha z Eurobike wyglada nieciekawie Jag watpie ze bedzie lzejszy od tego co ja biore Zatem bedzie czarny. Kokpit bedzie ladny i lekki, kiera juz w drodze, jeszcze mecze sie z mostkiem, w 'najgorszym' badz razie bedzie syntace. Bo w tej wadze to ciezko znalezc cos sztywnego. Chcialem extralite ale jak to pisza sztywnoscia przypomina rozgotowany makaron. Edytowane 2 Grudnia 2009 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Czyżby Mini I-Link?? Sam bym sobie coś takiego sprawił ale na razie ciężko to gdzieś wyhaczyć u nas w kraju. I na Twoim miejscu też jednak zostałbym przy czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jest i rama Male rozczarowanie wazy 48g wiecej niz powinna. Bedzie duzo lepiej jak dojdzie karbonowa dolna czesc widelek. Jakosc wykonania robi duze wrazenie, kazdy szczegol zadbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi