trucho Napisano 30 Listopada 2009 Napisano 30 Listopada 2009 Też uważam, że spec jest dużo lepszy niż ten autor. Tora to już jakiś amortyzator a o tym w contexie lepiej się nie wypowiadać za bardzo. A kupno karbonu, żeby był to bezsens, bo ta merida ma beznadziejny osprzęt, chyba, że od razu go na allegro się sprzeda.
19MICHELIN93 Napisano 30 Listopada 2009 Autor Napisano 30 Listopada 2009 za 3000 to ja se moge złożyć karbona na sramowskim osprzęcie. Tylko taki problem ze nie mam tych 3000. No dobra, to jak na razie spec. Jeszcze połaże po sklepach:) dzieki wielkie:)
TocaS Napisano 30 Listopada 2009 Napisano 30 Listopada 2009 Zacznij od tego speca a za 3, 4 lata jak będziesz już bardziej wymagającym użytkownikiem, uzależnisz się i zaczniesz wymieniać pomału sprzęt na lepszy w swoim rowerze, to na końcu kupisz sobie wymarzoną ramę z karbonu Pozdrower
Mod Team Puklus Napisano 30 Listopada 2009 Mod Team Napisano 30 Listopada 2009 Ja mysle ze lepiej zakupić dobra rame z amorem na początek. Niewiem ile taka srednio tania rama carbonowa wazy ale ja bym wzią scandową na pewno bedzie tansza a tez lekka. Osprzet nie musi być jakiś wyczesany na początek rama i amor to podstawa reszte powoli po czesci az do perfekcji Ja tak zrobiłem kupiłem rowerek za 300zł teraz był by wart ok 2500 (biorąc pod uwage jak by wszystko było nowe ) Moze to niewiele ale biorac pod uwage studenta bez pracy to ja jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.