Nudziarz Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam Uszkodziłem ten hamulec. Podczas hamowania nacisnąłem dość mocno klamke i coś strzeliło. Hamulec się zablokował. Ściągnąłem linke i okazało się że uszkodziła się sprężynka odbijająca tłoczek. Jak dostać się do tej sprężynki?? Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Musisz podważyć cienkim śrubokrętem lub nożem czerwoną zaślepkę. Następnie przy użyciu klucza oczkowego 8mm albo kombinerek odkręć śrubę którą znalazłeś po zdjęciu czerwonego kapsa. Rozbierz zacisk - sprężynka jest na wierzchu. Prawdopodobnie wyskoczyła z gniazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nudziarz Napisano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzięki za radę. Niestety sprężynka złamana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.