kasini Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 witam poszukuje korby do streeto i dirtu jestem poczatkujacym, mam limit 300 pln(korba suport i zebatka) wiec tak co sadzicie o korbie dartmoor chukka two ? http://www.rowerowy.com/czesci/korby/dartmoorchukka jakie przelozenie bedzie odpowiednie ? myslalem o 32;14 ale nie znalazlem zebatki 32... octane one 3pcs ? a moze jest inna opcja lepsza od tych 2 korb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nudziarz Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Osobiście posiadam Octane One 3pcs niby Dartmoor jest lepszy a używa identycznego materiału. Co do przełożenia to ja posiadam 28/16 i dość lekko się pedałuje jak jade po drodze to max 30 wyciągne. W dircie raczej 32/16 w streecie 25/16-18. Nie kupuj 14 chyba, że masz taki dirt że jest prawie non stop w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasini Napisano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a 30;16 ? do dirtu streetu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nudziarz Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wiesz co przełożenie trzeba dobierać do własnych upodobań. Jak miałem 32/16 to whellie nie postawiłem przy małej prędkości. Nie wiem czy Ci to coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.