twix09 Napisano 21 Listopada 2009 Napisano 21 Listopada 2009 Witam, mam okazję kupić używanego przez dwa sezony rower(około 8000km, z czego 80% szosa, a poza tym rower jest w idealnym stanie). Rower mam okazję kupić od wujka, który powiedział: "ile mi dasz, za tyle Ci sprzedam" . Poniżej specyfikacja roweru: Sezon 2007 Sugerowana cena: 2699 zł Rodzaj: DH/FR/ENDURO/ALL-MOUNTAIN/DIRT Technologie: Waga: b.d. Materiał ramy: Felt Hydroform, aluminium 6061 Widelec: RST Omega TL Tłumik: n.d. Skok przód: 80 Skok tył: n.d. Rozmiary: 13,5/15,5/17,5/19,5/21,5" Stery: półzintegrowane Mostek: KCNC Kierownica: Felt, aluminiowa Sztyca: HL SP123 Siodełko: Felt Facade Piasty: aluminium/Shimano RM60 Obręcze: WTB Dual Duty XC Opony: Maxxis Ignitor, 26x2,1" Manetki: Shimano Deore Przerzutka przód: Shimano Deore Przerzutka tył: Shimano XT Dźwignia hamulca: Shimano Deore Hamulce: Avid Single Digit 3 Korby: Truvativ Blaze, 42-32-22 z. Środek suportu: Truvativ Pedały: MTB Łańcuch: SRAM PC-951 Kaseta: Shimano HG50, 11-32 z. Źródło specyfikacji Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam
C00BA Napisano 21 Listopada 2009 Napisano 21 Listopada 2009 Rodzaj: DH/FR/ENDURO/ALL-MOUNTAIN/DIRT nie skomentuje btw chcialbym zobaczyc go w rozmiarze 13.5" A rowerek do XC itp. bardzo fajny. Jak masz mozliwosc to bierz jak najtaniej a kasa ktora ci zostanie mozesz przeznaczyc na nowego amorka
twix09 Napisano 21 Listopada 2009 Autor Napisano 21 Listopada 2009 No wiesz, ja bym wolał podać cenę najodpowiedniejszą, bo bardzo wujka szanuje itp , wiec czekam na wasze propozycje aha i jeszcze jedno, wiem, że już o tym pisałem, ale rower to naprawdę "igła".
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.