Punkxtr Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Jeden z moich filmików: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 najlepsze na końcu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgkurczak Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Co prawda trochę odgrzeje schabowego... punkxtr za oba filmy należą Ci się oscary ! Miażdżą, i cała ta wyprawa no coś pięknego. Jeszcze Szklarska to moje rejony i 4 lata temu byłem tam na rowerku i sporo miejsc pamiętam z filmu...no i teraz mam chcicę ! Muszę tam pojechać jak tylko śnieg pójdzie w diabły Bo nie wytrzymam normalnie ^^ Dodawanie takich filmów w okresie zimowym powinno być zabronione albo ban bo się człowiek napala tylko a śnieg na dworze hehe PS. Co to za 2 nuta leci od 4 minuty w zasadzie w filmie z Jury :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Moby - Porcelain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgkurczak Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ze Szklarskiej A ja pytam o ten z Jury filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 jgkurczak, dzięki za miłe słowa :-) W tym sezonie też robimy kilka takich wypadów, więc jak czas i chęci pozwolą, postaram się jeszcze coś zmontować. Może tym razem Świętokrzyskie... Kawałek, o który pytasz to Paradise Lost-Say just words. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jgkurczak Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Normalnie zazdroszczę W takim razie czekam na jakieś relację Dla mnie bomba Dzięki za tytuł utworu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dobrze zmontowany filmik:pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidek Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Bardzo fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.