SierakMaster Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jaki mam kupić suport do roweru Kross a2 XT? Rama 21, jeśli to ma jakiś wpływ. Jestem gotów zapłacić 120 (oczywiście wraz z przesyłką). Chciałbym, aby ten suport był niezawodny, aby był jakiejś dobrej firmy. Tyle ode mnie, a teraz czekam na wasze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Suportu nie dobierasz do ramy tylko do konkretnej korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SierakMaster Napisano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A no to już państwu mówię mam korbę TRUVATIV X-flow. PS. Ile jest "rodzajów" tych supotrów i czym się one różnią tak wg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Różnią się standardem mocowania korby. Są suporty na kwadrat, octalink, isis, jak i suporty zintegrowane z korbą. Popatrz na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Tu wyboru dużego nie masz, bo Power Spline (inaczej mini ISIS) nie jest popularnym mocowaniem. Potrzebujesz suportu o długości 113mm pod mufę 68mm, np takiego -> http://www.allegro.pl/item823780566_wklad_srodek_suportu_suport_truvativ_113_68_mm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SierakMaster Napisano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Ok, dzięki, a powiecie mi czy suport może "pstrykać" podczas dużego napierania na pedały?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Nie powinien. Chyba ze jest z nim coś nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 21 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Może (w sensie zdarza się to), ale nie powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SierakMaster Napisano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No to już na 100% wymienie suport, bo coś mi tam pstryka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybul26 Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nie wymieniaj, tylko dowiedz się, co jest przyczyną. U mnie bodajże to było coś z miskami w suporcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Pstrykać se może głupi piasek na mufie. Zdemontuj zrób oględziny, konserwacja, smarowanie, skręcasz i jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 DOkładnie źrodeł pstrykania jest kilka chociazby sztyca-rura podsiodłowa, pedały, korba, suport, stery, kierownica i w innych miejscach w ktorych bys nie podejzewał. Szkoda kupowac suport jak obecny moze być dobry a dziwne dzwieki emituje cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.