stonebreaker Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 witam potrzebuje lewą korbe o długości chyba 170mm,z prawej strony mam bop wheelie no i zreszta zlewej taz miałem ale mi sie obrobiła ,w zwiazku z czym potrzebuje nowej lewej korby na kwadrat niekoniecznie bop wheelie moze byc coś mocniejszego Gdzie w krakowie mógłbym dostać tą kobe??w miare tanio pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 W kazdym pierwszym lepszym sklepie rowerowym dostaniesz ramie korby. Oczywiście nie ma do wyboru nic ciekawego, na pewno dostaniesz stalowego kloca, moze cos aluninopwego ale o czyms bardziej markowym to bym chyba nie myslał bo jak juz to maja całe komplety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 czasami na allegro są jakies używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.