Skocz do zawartości

[manetki] Gripshifty SRAM X.0 - wasze opinie

rockrider

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba facet mnie wykiwał!

Ale zadzwoniłem do niego i nastraszyłem go że ma czas do jutra jeżeli nie to się z nim spotkam!!!

Takiego negatywa dostanie że się zesra!

!JAKIŚ DEBIL PO PROSTU!

PS: Zwróci kasę to kupie w sklepie nowe!

Jeszcze raz zobaczę takiego posta i masz bana. Forum to nie jest śmietnik gdzie możesz obrażać kogo popadnie.

Jeszcze raz zobaczę takiego posta i masz bana. Forum to nie jest śmietnik gdzie możesz obrażać kogo popadnie.

Ok, sorry. To nie jest ktoś z forum, ale gościu ewidentnie ma to gdzieś, a ja cierpię bo rower stoi :mellow:

Trwa to już 2 tygodnie ;)

Jeszcze raz sorki ;)

Chyba facet mnie wykiwał!

Ale zadzwoniłem do niego i nastraszyłem go że ma czas do jutra jeżeli nie to się z nim spotkam!!!

Takiego negatywa dostanie że się zesra!

!JAKIŚ DEBIL PO PROSTU!

PS: Zwróci kasę to kupie w sklepie nowe!

Wiem, że każdy mądry po szkodzie, ale... nie mogłeś wziąć ich za pobraniem + dodatkowa opłata (chyba 5 zł) że możesz otworzyć paczkę i sprawdzić towar? I daj może linka do aukcji? Druga sprawa taka wartości towaru. Z tego co się orientuję, to karalność jest od jakiejś sumy (250 albo 300 zł) inaczej zakwalifikują to jako czyn o małej szkodliwości społecznej. On najwyżej dostanie negatywa i na tym zarobi. Ale to tylko moje domysły.

Ej, no. Te gripy są całkiem fptyne ;)

Mogłem, mogłem za pobraniem ale jak wspomniałeś każdy mądry po fakcie ;)

Manetki 150zł więc kary nie będzie jak jest od 250zł czy 300zł.

Może kasę odda, albo przyśle gripy - pozostaje poczekac kilka dni jeszcze, a jak nie to kupic kolejne, ale już w sklepie :mellow:

Tia, no te z linka za 140 zl to niezly szrot, jak nowki sa za zlotych dwiescie (pomijam "cudowne" okazje za 99 zl).

Ja jeszcze raz powtorze swoja opinie a propos x.0 - kto chce niech sobie porownuje do idealnej pracy sachsow sprzed dekady - jego prawo. Dla MNIE taka praca gripow jak x.0 jest optymalna - jesli komus odpowiada inna, co za problem zmienic?

• Mod Team

Tia, no te z linka za 140 zl to niezly szrot, jak nowki sa za zlotych dwiescie (pomijam "cudowne" okazje za 99 zl).

Ja jeszcze raz powtorze swoja opinie a propos x.0 - kto chce niech sobie porownuje do idealnej pracy sachsow sprzed dekady - jego prawo. Dla MNIE taka praca gripow jak x.0 jest optymalna - jesli komus odpowiada inna, co za problem zmienic?

Nikt nie neguje pracy X0- zwracamy poprostu uwagę,że pewne udogodnienia nie zawsze musza byc dobre.

• Mod Team

Te moje kupiłem 2 lata temu w Bike-Atelier w Sosnowcu, 9-tki poszły w 2 dni niecałe po 119 zł, a moje 8-ki wziąłem ostatnie parę dni poźniej za 99 zł :devil:

Dwa lata temu? Nie rób nadziei na dobre świateczne zakupy. A już świnkę skarbonkę chciałem rozbić.

W tym temacie? Nie wydaje mi się. Pokazał zdjęcia na prośbę rockridera.

A ostrzeżenia są informacją dla reszty administracji, że taki fakt miał miejsce. Po jakimś czasie automatycznie znikają.

No to dobrze :woot:

Napiszę że wróciłem do domu a manetek dalej nie ma :devil:

140 zł za zajechane X0 to jakieś przegięcie

1 sezon i już "zajechane"? To ciekawe ile moje triggery X-0 są teraz warte ;p

ja swoje kupiłem za 99 zł nowe w sklepie stacjonarnym :thanks:

Ale 8mki a nie 9tki ;p

A tak na boku, jak gripy sprawują się podczas podjazdów i zjazdów? Nie przeszkadza to że trzeba je obracać?

Ale 8mki a nie 9tki ;p

A tak na boku, jak gripy sprawują się podczas podjazdów i zjazdów? Nie przeszkadza to że trzeba je obracać?

Podczas podjazdow to nie bardzo widze w czym problem... a podczas zjazdow, kwestia wprawy.

• Mod Team

Ale 8mki a nie 9tki ;p

W poprzednich triggerach pprzy zjazdach zdarzały się przypadkowe zmiany biegów kciukiem- w gripach przypadkowa zmiana biegów jest prawie niemożliwa, a sama zmiana podczas podjazdów to tak jak Wkamil napisał. Zmiana biegów na podjazdach jest wygodniejsza niż w triggerach i , wg mnie, szybsza.

Dopiero teraz spojrzałem na zdjęcie Bartoszamtb- to nie są zjechane gripy , choć cena mogłaby być niższa ( nowe na widomym portalu to 217 pln ) ,a te omawiane małe ubytki gumy to raczej normalna sprawa dla X0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...