rockrider Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Widziałem je na allegro. Ale nie te odpadają, są zajechane tak że szok i te "małe" ubytki gumy heh...odpadają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Chyba facet mnie wykiwał! Ale zadzwoniłem do niego i nastraszyłem go że ma czas do jutra jeżeli nie to się z nim spotkam!!! Takiego negatywa dostanie że się zesra! !JAKIŚ DEBIL PO PROSTU! PS: Zwróci kasę to kupie w sklepie nowe! Jeszcze raz zobaczę takiego posta i masz bana. Forum to nie jest śmietnik gdzie możesz obrażać kogo popadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jeszcze raz zobaczę takiego posta i masz bana. Forum to nie jest śmietnik gdzie możesz obrażać kogo popadnie. Ok, sorry. To nie jest ktoś z forum, ale gościu ewidentnie ma to gdzieś, a ja cierpię bo rower stoi Trwa to już 2 tygodnie Jeszcze raz sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Schwefel - zjechałeś rockrider, a bartoszmtb ostro spamuje - czy to normalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Rulez czyżbyś stawał w mojej obronie? Jeśli dobrze to zrozumiałem to dzięki PS. Schwefel nie potrzebnie to ostrzeżenie wystarczyło powiedziec Ale jeśli zawiniłem to ok - poniosę karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 spamuje?? haha Rockrider chciał zebym mu wysłał zdj manetek to wysłałem... (jak co to sorry, jak cos jest nie potrzebne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Chyba facet mnie wykiwał! Ale zadzwoniłem do niego i nastraszyłem go że ma czas do jutra jeżeli nie to się z nim spotkam!!! Takiego negatywa dostanie że się zesra! !JAKIŚ DEBIL PO PROSTU! PS: Zwróci kasę to kupie w sklepie nowe! Wiem, że każdy mądry po szkodzie, ale... nie mogłeś wziąć ich za pobraniem + dodatkowa opłata (chyba 5 zł) że możesz otworzyć paczkę i sprawdzić towar? I daj może linka do aukcji? Druga sprawa taka wartości towaru. Z tego co się orientuję, to karalność jest od jakiejś sumy (250 albo 300 zł) inaczej zakwalifikują to jako czyn o małej szkodliwości społecznej. On najwyżej dostanie negatywa i na tym zarobi. Ale to tylko moje domysły. Ej, no. Te gripy są całkiem fptyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mogłem, mogłem za pobraniem ale jak wspomniałeś każdy mądry po fakcie Manetki 150zł więc kary nie będzie jak jest od 250zł czy 300zł. Może kasę odda, albo przyśle gripy - pozostaje poczekac kilka dni jeszcze, a jak nie to kupic kolejne, ale już w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 140 zł za zajechane X0 to jakieś przegięcie, ja swoje kupiłem za 99 zł nowe w sklepie stacjonarnym Właściwie brak wad poza ścierającą się dość szybko gumą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 140 zł za zajechane X0 to jakieś przegięcie, ja swoje kupiłem za 99 zł nowe w sklepie stacjonarnym Właściwie brak wad poza ścierającą się dość szybko gumą Gdzie tak tanio kupiłeś - X.0 za 99zł i nowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gdzie tak tanio kupiłeś - X.0 za 99zł i nowe? Ja tez proszę o adres i zarezerwowanie 1 kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tia, no te z linka za 140 zl to niezly szrot, jak nowki sa za zlotych dwiescie (pomijam "cudowne" okazje za 99 zl). Ja jeszcze raz powtorze swoja opinie a propos x.0 - kto chce niech sobie porownuje do idealnej pracy sachsow sprzed dekady - jego prawo. Dla MNIE taka praca gripow jak x.0 jest optymalna - jesli komus odpowiada inna, co za problem zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Schwefel - zjechałeś rockrider, a bartoszmtb ostro spamuje - czy to normalne ? W tym temacie? Nie wydaje mi się. Pokazał zdjęcia na prośbę rockridera. A ostrzeżenia są informacją dla reszty administracji, że taki fakt miał miejsce. Po jakimś czasie automatycznie znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tia, no te z linka za 140 zl to niezly szrot, jak nowki sa za zlotych dwiescie (pomijam "cudowne" okazje za 99 zl). Ja jeszcze raz powtorze swoja opinie a propos x.0 - kto chce niech sobie porownuje do idealnej pracy sachsow sprzed dekady - jego prawo. Dla MNIE taka praca gripow jak x.0 jest optymalna - jesli komus odpowiada inna, co za problem zmienic? Nikt nie neguje pracy X0- zwracamy poprostu uwagę,że pewne udogodnienia nie zawsze musza byc dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Schwefel post nr 25 to 100% dzial sprzedazy, i chyba to Rulez mial na mysli, dla mnie to pure spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 odnosze wrazenie, ze guma w x9 jest zdecydowanie bardziej trwala, niz w x0...moze z powodu braku wypustek, a moze dzieki innej mieszance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja odnoszę odwrotne wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Te moje kupiłem 2 lata temu w Bike-Atelier w Sosnowcu, 9-tki poszły w 2 dni niecałe po 119 zł, a moje 8-ki wziąłem ostatnie parę dni poźniej za 99 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Te moje kupiłem 2 lata temu w Bike-Atelier w Sosnowcu, 9-tki poszły w 2 dni niecałe po 119 zł, a moje 8-ki wziąłem ostatnie parę dni poźniej za 99 zł Dwa lata temu? Nie rób nadziei na dobre świateczne zakupy. A już świnkę skarbonkę chciałem rozbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 W tym temacie? Nie wydaje mi się. Pokazał zdjęcia na prośbę rockridera. A ostrzeżenia są informacją dla reszty administracji, że taki fakt miał miejsce. Po jakimś czasie automatycznie znikają. No to dobrze Napiszę że wróciłem do domu a manetek dalej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 140 zł za zajechane X0 to jakieś przegięcie 1 sezon i już "zajechane"? To ciekawe ile moje triggery X-0 są teraz warte ;p ja swoje kupiłem za 99 zł nowe w sklepie stacjonarnym Ale 8mki a nie 9tki ;p A tak na boku, jak gripy sprawują się podczas podjazdów i zjazdów? Nie przeszkadza to że trzeba je obracać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 1 sezon i już "zajechane"? To ciekawe ile moje triggery X-0 są teraz warte ;p Ale 8mki a nie 9tki ;p A tak na boku, jak gripy sprawują się podczas podjazdów i zjazdów? Nie przeszkadza to że trzeba je obracać? Podczas podjazdow to nie bardzo widze w czym problem... a podczas zjazdow, kwestia wprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 1 sezon i już "zajechane"? To ciekawe ile moje triggery X-0 są teraz warte ;p Ale 8mki a nie 9tki ;p A tak na boku, jak gripy sprawują się podczas podjazdów i zjazdów? Nie przeszkadza to że trzeba je obracać? W poprzednich triggerach pprzy zjazdach zdarzały się przypadkowe zmiany biegów kciukiem- w gripach przypadkowa zmiana biegów jest prawie niemożliwa, a sama zmiana podczas podjazdów to tak jak Wkamil napisał. Zmiana biegów na podjazdach jest wygodniejsza niż w triggerach i , wg mnie, szybsza. Dopiero teraz spojrzałem na zdjęcie Bartoszamtb- to nie są zjechane gripy , choć cena mogłaby być niższa ( nowe na widomym portalu to 217 pln ) ,a te omawiane małe ubytki gumy to raczej normalna sprawa dla X0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morox Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jak dla mnie gripshifty są o wiele wygodniejsze niż triggery... Niestety w nowym rowerze mam manetki i przerzutke deore ktore moim zdaniem działają gorzej niż stare budżetowe sram'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Hej, wróciłem ze szkoły i tata mówi że X.0 przyszły :D Ma facet szczęście Jak założę to cyknę fotki i się wam pochwale PS. Aż mi ulżyło, bo tok się wkurzyłem że szok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.