SierakMaster Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Rower, który kupiłem zaopatrzony był w hamulce hydrauliczne Tektro Auriga Comp. Po pół roku tył wymieniłem na Juicy 7, a z przodu pozostało Tektro (nie licząc tarczy, którą wymieniłem na pływającą Hope 180). Po dość drastycznym upadku poluzowała mi się klamka hamulcowa. Na zdjęciu zamieszczonym poniżej możecie przyjrzeć się klamce. To coś, na czym trzyma się ruchoma część klamki została uszkodzona i nie wiem teraz jak mam to naprawić. Nie jest to śruba, więc nie mogę dokręcić. Co mam zrobić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 PO pierwsze zapodaj to zdjecie o ktorym mowa booo ja tam nic nie widze . Prawdopodobnie sie coś wygieło wnioskując z opisu ale bez foty nic wiecej nie jestem w stanie powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.