Skocz do zawartości

[rower] scott scale 80

inesse

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

za 2000 zl ten scott jest crapny, duzo lepszym wyborem bedzie kross a6

jezeli nie wchodza w rachube zakupy na allegro to z krossem a6 2008 bedziesz mial problem, musisz popytac w sklepach, za te pieniadze to na 100% najlepszy wybor

http://www.kross.pl/536-g417-k206-level_a6.html

na allegro dostaniesz go bez problemu i to za okolo 2000zl, za 500 kupisz sobie SPD

ewentualnie jak troche dolozysz (200-300 zl) to moze wytargujesz krossa a8 2008

http://www.allegro.pl/item817831170_rower_kross_level_a8_rowex_okazja.html

Napisano

I dożywotnia gwarancja na rame w Garym co jest bardzo ważne moim zdaniem. Minusem przy G2, że jest amor z innym offsetem i w razie czego może być kłopot z wymianą na inny bez zmiany geometrii. Lub Scott! Musisz zobaczyć na którym lepiej Ci się siedzi. Bez tego ani rusz;)

Napisano

a ten scale 80 to model z tego roku? bo specyfikacja mi nie wchodzi (link nie działa). jeśli tak to chyba kradziony bo za tani (nowy kosztuje jakieś 2800). może nawet mój, bo mi ukradli nowiutki z miesięcznym przebiegiem w lipcu...

Napisano

a ten scale 80 to model z tego roku? bo specyfikacja mi nie wchodzi (link nie działa). jeśli tak to chyba kradziony bo za tani (nowy kosztuje jakieś 2800). może nawet mój, bo mi ukradli nowiutki z miesięcznym przebiegiem w lipcu...

Prawdopodobnie jest to nowy rower, raczej nie kradziony i taka cena jest jak najbardziej normalna. Model z tego roku to aktualnie z zeszłego sezonu. Do tego ceny na stronie to ceny podniesione względem początkowych na sezon 2009 przez wysokie kursy walut.

Napisano

Decyzja już zapadła kupuje Krossa A6 z 2009 za 2100zł...myślę że jest to dobra decyzja..bo za ta cenę nie znajdę nic lepszego :)

Napisano

Decyzja już zapadła kupuje Krossa A6 z 2009 za 2100zł...myślę że jest to dobra decyzja..bo za ta cenę nie znajdę nic lepszego :)

gratuluje dobrego wyboru :=) ... pogadaj w sklepie moze od razu uda Ci sie sztyce wymienic :=)

Napisano

Trzeba koniecznie wymienić bo jest za krótka..widzę że również masz A6 powiedz jak się rower sprawuje?

rewelacja ... moge z czystym sumieniem polecic !! jelsi masz jakies szczegolowe pytania to pisz smialo

Napisano

Mam dylemat..dotyczy on wielkości ramy..przymierzałam się do 16 i 18 i na obu czuję się dobrze..Która będzie lepsza przy wzroście 167cm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...