ramir Napisano 18 Listopada 2009 Napisano 18 Listopada 2009 Witam - od jakiegoś (dłuższego) czasu nie mogę czytać tematów, po otwarciu znika część wpiów forumowiczów a pozostają tylko emotikony?!? Czy może mnie ktoś oświecić, czy to z moim kompem jest coś nie tak, czy to coś z forum? Pozdr. ramir
Root Admin Mieciu Napisano 18 Listopada 2009 Root Admin Napisano 18 Listopada 2009 z kompem, a raczej z przeglądarką. Polecam stosować aktualizacje.
ramir Napisano 19 Listopada 2009 Autor Napisano 19 Listopada 2009 Aktualizacje automatyczne. Firefox - ok, Internet Explorer - Trudno - jak będę oglądał to forum będę musiał używać Firefoxa
Root Admin Mieciu Napisano 19 Listopada 2009 Root Admin Napisano 19 Listopada 2009 dziwię się, że ludzie używają IE... wszyscy narzekają, że nic się nie wyświetla prawidłowo... Jak w końcu Microsoft uzna standardy W3C i zacznie je stosować, wtedy problemy znikną. My na to wpływu nie mamy. Strony robi się zgodnie z przyjętymi normami, a nie zgodnie z polityką microsoftu i ich niedbalstwem
Krezystof Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Heh, dokładnie to sam w IE ;/ Firefoxa jeszcze nie wgrałem, ale będę musiał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.