Mendoza Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Będzie nowe siodło full carbon. Waga 88 gr. Czekam ciągle na tarcze które mają sie pojawić za kilka dni. Thomson pewnie schudnie jeszcze 30 gr. Do tego sporo śrub na Ti od Vincere ( zaciski xtr, stem, przerzutke e-type...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Widzę że walczysz >10kg... ja też... Jakie to siodło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Taki wynalazek. http://allegro.pl/item872425360_xxx_lite_siodelko_full_carbon_87_gr_nowe.html Podoba mi się kształt, nie wiem czy nie będę się ślizgał na zakrętach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Chyba wolę dopłacić ale cos Firmowego... Np Tune... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Fakt Tune to świetna marka. Tylko, że speedneedle jest dla mnie poprostu brzydkie. Wiem, że ryzykuje ale myślę że będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Kórcze przy tej wadze za każdym razem ryzykujemy..., używam na codzień WTB wcześniej Selle ,ale WTB rządzi i jeżeli Tune nie sprosta moim 4 literom wrócę do WTB bez względu na wagę... Edytowane 10 Stycznia 2010 przez mako7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Moze cos takiego duzy wybor kolorow http://www.saevid.com/index_en.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Saevid ciekawy. Tylko ceny się nie mogę dopatrzec. Tak wygląda mój konik teraz. http://img2.imageshack.us/img2/9933/dsc0390do.jpg Edytowane 10 Stycznia 2010 przez Mendoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Piękny rower, ale mam nadzieję, że to nie jest piwnica w bloku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 (edytowane) W bloku, ale piwnica jest ciepła, a jeśli chodzi o thiefs to rzeczywiście jest zagrożenie. Kiedyś zastanawiałem się nad polisą. Edytowane 10 Stycznia 2010 przez Mendoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wykup! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No wręcz cudownie wygląda PS.: Zamiast bawić się w wykupywanie polisy, zamów sobie porządne metalowe drzwi z "dobrą" futryną i zamkamki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A co komu po drzwiach antywłamaniowych gdy się je osadza w ścianie o grubości max 120 mm zbudowanej z gazobetonu lub - w najlepszym wypadku - pustaka komunistycznego!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No taa . . . Dobra, po co tam się męczyć. Zostawiać na półpiętrze nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Polisy to ciężki temat,chyba najlepiej wypada Generali jak sie robi polise na nieruichomość plus ubezp.ruchomości. Drzwi są bardzo solidne z 2 zamkami. Temat chyba ma mało współnego z mania lekkości więc nie będę go tu rozwijał. Edytowane 11 Stycznia 2010 przez Mendoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Piękny ten Twój Epiczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Będzie troche pod górkę, ale pare rzeczy podłubie , wymienie śrubki, zaciski ramę i będzie ok Teraz doczytałem RAME chcesz zmienić ? PS.: Było zalewać coś lżejszego niż Fast Tracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Cudo kolorek diaboliczny, i tak fajnie masywnie by się mogło wydawać wygląda, a waga szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jakie masz sruby w mostku i jaka jest jego dlugosc? Zmien gripy na cos o przyzwoitej wadze Opony troche klocowate. Jezdzisz gdzies poza Tarnowem?; potrzebne sa ci 3 tarcze z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Siemka, Fast Traki są strasznie wygodne i trakcja jest naprawdę wporzo. Jedyne co mogę im zarzucic to fakt, że zalewam już 3 raz i ponownie na 2 dzień kiszken. Co tu robic.... Mostek 100 mm, śrubki jak najbardziej stalowe klocki ale będzie Ti. Tarcze na przód rzeczywiście niemałą zakładam ale czy 110 gr to dużo? Chyba nie, a poza tym mam problem bo musiałbym zmienic zacisk na taki odpowiedni do Magury ( IS ) A tak mam adapter na 180 mm i jest bomba. ( na śrubach ti rzecz jasna ) Co do wymiany ramy to był taki żart, ale że w każdym zarcie....pomyślałem, że taki scalpel, pronghorn, score, spark..... mają wiecej niż pół kilosa mniej, a co za tym idzie - łatwiej przekroczyc np.9,5 kg. Chwytów xxx lite na razie nie ma, więc spokojnie czekam. Jutro powinno przyjśc Taiwańskie cudo:) A tymczasem powalczę z bezsennoscią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mostek jak 100g na stalowkach to musi to byc 90mm, f99 nie ma 100mm, nastepnym rozmiarem jest 105mm i wazy 108g. Pytajac o tarcze mialem na mysli zebatki, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Masz racje mam 105.... i znowu pierdoły opowiadam. Ale moja waga wskazuje coś w okolicy 100 gr. A jeśli zmienię będę miał 2 zębatki to nie muszę zminić przerzuitki z przodu? Czy E-type obsłuży poprawnie 2x9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Hej jak waga pokazuje ok 100g tzn jest zrabana na amen. Na 1g wadze wyniki dla tego mostka to 106-108g. Mam ten sam. Nie znam tej przerzutki, jesli chodzi o zasieg to nie powinno byc problemu bo bedziesz uzywal tylko 1 i 2. np 27/42, 42 mocujesz na pozycji srodkowej a 27 na najmniejszej. Nic mi do glowy nie przychodzi co by tu mialo nie grac. Czy ta rama ma klasyczne przelotki do mocowania pancerzy czy tylko cos co podtrzymuje pancerz i wymusz stosowanie jego na calej dlugosci? Jesli mozna co do dalszego odchudzania: Wywal ten specowski protektor widelek, musi wazyc z tone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Protector zważe z ciekawości. A co do Korby to myśle , tylko niewiem czy modyfikowac obecną czy zacząć zabawę z docelową. Zastanawiam się na Aerozine SL albo Race Face Next z USA. Rozsądek podpowiada zabawę z obecną. Czasem wydaje mi się miękka.... Co do blatów to szukam czegoś mocnego i lekkiego. Dodam też fotke ze zważonym mostkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mam już odpowiedź dlaczego nie idzie mi z 2blissami. http://www.mtbr.com/cat/tires-and-wheels/tubeless-tire/specialized/team-control-s-works-2bliss/PRD_354852_1508crx.aspx Albo zmienie opony albo poczytam o eclipse:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi