goldbloom Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie tak dawno temu kupiłem sobie Elixiry CR ... i nagle okazało się, że piwoty w mojej Rebie są zbędne Początkowo naszła mnie myśl o sprzedaży amora (no i nawet wystawiłem go na Giełdzie ), ale niemal równocześnie wpadłem na pomysł obcięcia piwotów w taki sposób, żeby nie pozostał ślad po zabiegu (a rockrider mnie w tym ostatecznie utwierdził). Jestem więc zdecydowany Chcę sobie jednak ułatwić życie i uniknąć ewentualnych błędów, dlatego proszę każdego, kto orientuje się w temacie, o rady (najlepiej zilustrowane zdjęciami własnego amora po przebytej amputacji ). W R7 rockridera wyszło to tak: Pod miniaturką sporo zdjęć mojej Reby: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A nie lepiej piwoty wykrecis i ewentualnie sprzedac,a w otowry wkrecic srube z lbem stozkowym? Chyba,ze chodzi o wage.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tak, właśnie głównie o to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tyle tylko że twoje Reba stanie się praktycznie amortyzatorem nie sprzedawalnym , gdyby przypadkiem naszła cię ochota na wymianę Reby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dla mnie nie ma to specjalnego znaczenia, ponieważ za kilka lat (wraz że spadkiem ceny, jaką mógł bym za niego otrzymać) ten szczegół nie będzie robił tak wielkiej różnicy potencjalnemu kupcowi, jak teraz. Szczególnie, jeśli zrobię to tak dobrze, jak zamierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ziom rób jak chcesz z tymi piwotami, ale zauważ jedno - w Minetou mocowanie piwotów jest tak zrobione że łatwiej je uchędożyć, w Rebie będziesz się musiał więcej przyłożyć bo mniej utniesz piłką a więcej zostanie materiału do zebrania pilnikiem. Rockrider malował swoje R7 po ciachaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tak, niestety, zauważyłem :/ Pewnie, że malował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.