Skocz do zawartości

[Amortyzator] Reba - obcięcie piwotów

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tak dawno temu kupiłem sobie Elixiry CR :) ... i nagle okazało się, że piwoty w mojej Rebie są zbędne :) Początkowo naszła mnie myśl o sprzedaży amora (no i nawet wystawiłem go na Giełdzie :D ), ale niemal równocześnie wpadłem na pomysł obcięcia piwotów w taki sposób, żeby nie pozostał ślad po zabiegu (a rockrider mnie w tym ostatecznie utwierdził). Jestem więc zdecydowany B)

Chcę sobie jednak ułatwić życie i uniknąć ewentualnych błędów, dlatego proszę każdego, kto orientuje się w temacie, o rady (najlepiej zilustrowane zdjęciami własnego amora po przebytej amputacji :yes: ).

W R7 rockridera wyszło to tak:

10368653.th.jpg

10295330.th.jpg

28398429s.th.jpg

39521576.th.jpg

Pod miniaturką sporo zdjęć mojej Reby:

20091115038.th.jpg

Dla mnie nie ma to specjalnego znaczenia, ponieważ za kilka lat (wraz że spadkiem ceny, jaką mógł bym za niego otrzymać) ten szczegół nie będzie robił tak wielkiej różnicy potencjalnemu kupcowi, jak teraz. Szczególnie, jeśli zrobię to tak dobrze, jak zamierzam.

Ziom rób jak chcesz z tymi piwotami, ale zauważ jedno - w Minetou mocowanie piwotów jest tak zrobione że łatwiej je uchędożyć, w Rebie będziesz się musiał więcej przyłożyć bo mniej utniesz piłką a więcej zostanie materiału do zebrania pilnikiem. Rockrider malował swoje R7 po ciachaniu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...