TocaS Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam Zrobiłem sobie przerwę od jazdy na rowerze miesiąc i planowałem wsiąść od 1 grudnia. Nie mniej niestety zaraziłem się ospą która na moje oko skończy się pod koniec listopada. Czy warto zrobić przerwę od roweru jeszcze dłuższą ?? Chodzi wiadomo o jakieś powikłania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Byłem chory na ospe w dwóch pierwszych miesiącach maja - po tym czasie zacząłem normalnie funkcjonować. Nie robiłem żadnej zbędnej przerwy. Nie byłem tez u lekarza. Wszytko zależy od tego jaki przebieg ma choroba. Najlepiej gdybyś poszedł na kontrolę do lekarza i spytał się jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Miałem w tym roku ospę, zacząłem jeździć gdy wyrosty zaczęły usychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Widzę że nie jestem sam, myślałem że tylko maluchy na to chorują. Ja zaraziłem się od siorki ta zaczęła pracować w przedszkolu, gdzie panowała ospa, ona sama też nie miała ospy. Martwi mnie ból szyi - karku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.