mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Gdzie otrzymam produkty Tokena ? Oczywiście sklep internetowy, oprócz Allegro Chodzi mi o: - Śruby Al do korby - Podkładki dystansowe pod mostek - Nakrętka kasety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 http://www.rodex.net.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dzięki. Ale w sumie to jest ten sam sprzedający co na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 nic mi nie wiadomo by ktoś tym poza Rodexem handlował. na pewno ma to być Token?? podkładki i część śrub mam A2Z i całkiem ładne śruby z kominami są o 1,15g cięższe niż te od Tokena ale mają więcej gwintu i mniej różowy odcień bicyklon.pl tam je można kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Pawlak handluję Tokenem, ale dostępność jest bardzo słaba. Śmiało kupuj w Rodexie, kumpel kupił od nich kilka rzeczy i za każdym razem był w 100% zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Tak też postąpię. W sumie to są pierdoły ale zależy mi żeby były w jednym kolorze + dobiorę z vincere alu śruby pod kolor. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Na Centrumrowerowe.pl masz kilka rzeczy Tokena Tylko z tych komponentów co potrzebujesz jest tylko podkładka pod mostek. http://www.centrumrowerowe.pl/000124/Token-Podkladka_steru_carbon_TKC2815/Produkt.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.