accentinferno Napisano 16 Listopada 2009 Autor Napisano 16 Listopada 2009 niestety troche za maała:9 i do tego a 4:( potzrebuje bardziej prestizowej:)
afly Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Czyli sytuacja wyglada tak że zależy Ci na wyglądzie nie na funkcjonalności skoro A4 odpada bo wolałbyś A6 a niczym się nie różnia, a po drugie taką ramę tylko możesz nabyć od jakiegoś prywatnego sprzedawcy i będzie bardzo cięzko nówkę rame złapać, tym bardziej ze ten model już nie jest tak bardzo konkurencyjny w stosunku do innych modeli innych marek, czyli nie będzie jego dużo na rynku wtórnym.
Mucios Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 Hehe Kubart tak sie składa, że też wiem gdzie takowa rama się znajduje , a co do ramy A6 09r. to nie ma szans żebyś ją nabył fabrycznie nową, chyba że ktoś kupił nowy rower i chce kupić inną ramę , ale raczej szanse zerowe :PP
Fludi Napisano 16 Listopada 2009 Napisano 16 Listopada 2009 troche omijacie temat. Powtarzam gdzie moge kupic rame kross A6 2009? Gościu napisałem Ci, że nie ma szans zakupu nigdzie tej ramy, więc nie wiem po co drążysz ten temat. Jak chcesz ją mieć albo kupisz cały rower albo szukasz igły w stogu siana na allegro.
accentinferno Napisano 17 Listopada 2009 Autor Napisano 17 Listopada 2009 Fludi licze ze ktos bedzie własnie rozbierał taki rower albo zobaczy gdzies w serwisie taka rame. Napisac nie zaszkodzi moze a nóż się uda:)
Fludi Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Za jakiś rok może dwa, jasne znajdzie się taka używka. Teraz nie masz co liczyć na to.
gdy Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 i wtedy sie okaże że cena bedzie nie taka na jaką liczyłęś , tak to sie zazwyczaj kończy . ale życze udanych łowów
afly Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 tzn jaka?? Cieżko określić ale na pewno mniej jak 400zł bym nie liczył (za używkę).
Fludi Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Powiem może tak, gdy w maju próbowałem zdobyć tą ramę po znajomości to efektem całej akcji było to, że bardziej się mi opłacało kupić nową A6 za 2000, sprzedać z niego korby wstawić własne SLX, do tego jeszcze jeszcze miałem mnóstwa lepszego osprzętu, a stary rower udało się mi za 1100 sprzedać. Koniec końców jak to podliczyć, nie sądzę by udało się mi kupić dobrą ramę, piasty, amorek w kwocie do 900zł...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.