Skocz do zawartości

[rama] Kross level A6 2009 Gdzie mozna kupić?

accentinferno

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czyli sytuacja wyglada tak że zależy Ci na wyglądzie nie na funkcjonalności skoro A4 odpada bo wolałbyś A6 a niczym się nie różnia, a po drugie taką ramę tylko możesz nabyć od jakiegoś prywatnego sprzedawcy i będzie bardzo cięzko nówkę rame złapać, tym bardziej ze ten model już nie jest tak bardzo konkurencyjny w stosunku do innych modeli innych marek, czyli nie będzie jego dużo na rynku wtórnym.

Napisano

Hehe Kubart tak sie składa, że też wiem gdzie takowa rama się znajduje :D, a co do ramy A6 09r. to nie ma szans żebyś ją nabył fabrycznie nową, chyba że ktoś kupił nowy rower i chce kupić inną ramę :whistling: , ale raczej szanse zerowe :PP

Napisano

troche omijacie temat. Powtarzam gdzie moge kupic rame kross A6 2009?

Gościu napisałem Ci, że nie ma szans zakupu nigdzie tej ramy, więc nie wiem po co drążysz ten temat.

Jak chcesz ją mieć albo kupisz cały rower albo szukasz igły w stogu siana na allegro.

Napisano

i wtedy sie okaże że cena bedzie nie taka na jaką liczyłęś , tak to sie zazwyczaj kończy . ale życze udanych łowów

Napisano

Powiem może tak, gdy w maju próbowałem zdobyć tą ramę po znajomości to efektem całej akcji było to, że bardziej się mi opłacało kupić nową A6 za 2000, sprzedać z niego korby wstawić własne SLX, do tego jeszcze jeszcze miałem mnóstwa lepszego osprzętu, a stary rower udało się mi za 1100 sprzedać. Koniec końców jak to podliczyć, nie sądzę by udało się mi kupić dobrą ramę, piasty, amorek w kwocie do 900zł...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...