Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsze koty za płoty...

Przejechałem 20km, trasa Wronki-Wartosław-Wronki. Asfalt/polne rozmoczone drogi. Do Wartosławia luz, powrót pod silny wiatr. Górki, których w środku sezonu nie zauważam zmęczyły mnie potwornie. Mam zawroty głowy i mdłości, typowy objaw braku kondycji/niedotlenienia/picia dużej ilości piwa... Średnia prędkość 21km/h, w środku sezonu wychodzi w okolicach 30km/h (na dłuższym odcinku), różnica kolosalna... Nic to, wkrótce będzie lepiej...

Jareczek to raczej wina wiatru. Ja mimo że jeżdżę dzień w dzień to jak trafię dłuższą drogę pod wiatr to też prawie padam i prawie nic nie kontaktuję - człowiek w zimie jakoś szybko wyczerpuje rezerwy energii.

W dniu dzisiejszym podsumowanie sezonu (rok do roku oczywiście).

Liczniki wystartowane 01.03.2005 - do dziś 28.02.2006, równo roczek.

Dystans: trekking 8.806 km + MTB 1.725 km = 10.531 km :)

Max miesięczny (i teraz najlepsze :) ) 27.09.05-27.10.05 :) 1.524 km :)

Dystans tegoroczny: 1.258 km :)

dwa miesiące 2006 zamknęły się w dystansie 487 km

więc w końcówce lutego trochę podciągnąłem, osiągając prawie 200 km w miesiącu. Niedługo wymiana łańcucha, zębatek pewnie też, przeglądzik i miejmy nadzieję wzrost dystansu w tempie geometrycznym, tyle że potrzeba bardziej adekwanej do kalendarza aury

A u mnie 150 tylko w lutym bo styczneń nas nie rozpieszczał. Cały czas śnieg, mróz po 25-30 stopni , na drogach błoto a jak nie błoto to wody po kostki. Cała trasa pokonana po lasach w okolicach Wielkiej Sowy, panowie leśnicy się postarali i trasy świetnie odśnieżone, snieg trwardy. ehh dobrze że ściagają drzewo też limą bo była by kiszka

• 2 tygodnie później...

Ja mam niecałe 150 :lol:

Cholera jasna ale no nie moge jezdzic dalej z tym pieprzonym napędem nie moge jeździc na 2gim blacie, stac na pedalach i startowac w normalnym tempie. Mam fundusze na wymiane napedu ale z drugiej strony to po co go od razu usyfić w tym błocie? Czekam na wiosne:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...