Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Jacekddd --> twoje przebiegi nie maja najmniejszego znaczenia dla infekcji. Infekcja spowodowana przez trening jest zazwyczaj bakteryjna i nastepuje przy NADMIERNYM ekspolatowaniu oganizmu przez trenig. A nadmierna ekspoatacja to przebiegi tego rzedu co masz przez najlepszy miesiac, ale w trzy dni do tygodnia, i to przez dluzszy okres, a nie takie tam zamulanie :thumbsup:. To kazdy nawet najslabszy organizm jest w stanie zniesc, przewaznie z korzyscia dla siebie.

Styczeń - 615,44 km ; 24 godz. 08 min

Luty - 504,37 km ; 20 godz. 43 min

Marzec - 675,39 km ; 25 godz. 30 min

Kwiecień - 1127,72 km ; 43 godz. 2 min

Maj - 962,19 km ; 44 godz. 19 min

Suma 2010 - 3885,11 km ; 157 godz. 42 min

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Jacekddd --> twoje przebiegi nie maja najmniejszego znaczenia dla infekcji. Infekcja spowodowana przez trening jest zazwyczaj bakteryjna i nastepuje przy NADMIERNYM ekspolatowaniu oganizmu przez trenig. A nadmierna ekspoatacja to przebiegi tego rzedu co masz przez najlepszy miesiac, ale w trzy dni do tygodnia, i to przez dluzszy okres, a nie takie tam zamulanie :). To kazdy nawet najslabszy organizm jest w stanie zniesc, przewaznie z korzyscia dla siebie.

Chyba miałeś rację Klosiu bo dołożyłem do pieca

i nie pogorszyło się ale poprawiło.

Odpukać póki co rower działa wspomagająco

a nie szkodliwie.

Póki co 2670km

Jacek

oo jeszcze tutaj chyba nie pisałem.

A więc mój dotychczasowy przebieg to jakieś ja wiem nie robiłem żadnej tabelki itg bo ja licznik zazwyczaj wyzerowuje ;).A więc zeszłym sezonie przejechalem jakieś 3000km.(około bo nie pamiętam dokładnie).No a w tym to już też coś koło tego.Czyli w sumie wyjdzie jakieś 6000 km ;)

W tym sezonie od 20 marca dokladnie niecale 1600km. Pozostale lata na aktualnym rowerze z aktualnym licznikiem widoczne w podpisie. W chwili obecnej mam ok. 8400 lacznie nakrecone.

Jezdze na goralu, nie szosowce co powinno sie brac uwage przy przebiegach liczonych na ilosc kilometrow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...