Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Styczeń - 277,70 km ; 10 godz. 00 min

Luty - 437,90 km ; 16 godz. 01 min

Marzec - 859,32 ; 31 godz. 52 min

Kwiecień - 856,83 ; 32 godz. 22 min

Maj - 901,21 ; 38 godz. 51 min

Czerwiec - 866,45 ; 35 godz. 35 min

Lipiec - 1026,87 ; 44 godz. 18 min

Suma 2009 - 5226,28 km ; 208 godz. 59 min

• 2 tygodnie później...

No to teraz ja - z racji, iż tak regularnie zacząłem jeździć 4 miesiące temu, dystansy nie są duże, aczkolwiek staram się jeździć jak najwięcej :whistling:.

Zazwyczaj rower służył według mnie tylko do jeżdżenia do sklepu i z powrotem. "Podróżowałem" w ten sposób na dość wybieganym Romecie. Zawsze chciałem ufundować sobie rower, ale niestety cierpię także na zamiłowanie do komputerów, toteż większość funduszy ładowana była w części. Na szczęście w połowie maja udało mi się wydłubać 850zł na Meridę Matts'a K-Five - wiem, wiem, macie lepsze, ale dla mnie ten rower na długo pozostanie w pamięci - dzięki niemu zrozumiałem, co to naprawdę znaczy jazda na rowerze :P.

To tak prosto z mostu - w czasie wakacji przebywam co roku w malutkiej wiosce o nazwie Lachowice niedaleko Suchej Beskidzkiej bez przerwy - 2 miesiące (w tym roku niestety 1.5 ponieważ jedna osoba z rodziny dość ciężko zachorowała i nie mogłem sobie pozwolić na tego typu rozrywki - na szczęście wszystko ułożyło się dobrze). Teren pagórkowaty, jak to w beskidzie śląskim. Ile wyjeździłem? ~1700km - rower sprawował się świetnie, gdyby nie to, że 2x musiałem wymieniać dętkę). Przedwczoraj wróciłem, łańcuch został nasmarowany, wszystko jest wyregulowane - jeździ jak nowy :). Szczerze mówiąc spodziewałem się naprawdę sporych problemów z rowerem za mniej niż 1000zł - na szczęście się myliłem :). Teraz w moim codziennym rozkładzie dnia znajduje się 30 km na rowerze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...