Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie bardzo słabo ale to przez to że postanowiłem sie przyłożyć do szkoły i może mieć stypendium bo kaska na rower by sie przydała. Mam około 3900 km + jakieś 15 godzin na trenażerku. Styczeń się byczyłem więc jest licho, to samo w lutym też o wiele za mało :/ Mam nadzieje ze na tą zimę kupie trenażer do domu i będę mógł więcej kręcić, bo w zime za dużo czasu zajmuje trening na dworze i czynności z nim związane(czyszczenie itd.) . Taniej wyjdzie rolka niż zimówka.

3900 na dzień dzisiejszy

jutro 100km planowane

4000 w pół roku to rokowanie na 8 tysięcy

w lipcu sierpniu i wrześniu przygotowanie do startu w II kołobrzeskim maratonie szosowym a to rokuje na przekroczenie 10 tys

a co mi tam, jak sie jedzie to km lecą

Ja kiepsciutko, najpierw prawie tydzien przeziebienie, potem ciagle padalo. Juz prawie nie pamietam, kiedy po lesie jezdzilem, tylko szosa i szosa :).

Czerwiec '07

1176,1 km

w sumie w tym roku 7525,9 km.

Jest rokowanie na 15 tys km, ale watpie, w sierpniu i wrzesniu mam wyjazdy raczej bez roweru, a w listopadzie wypoczywac trzeba :). No ale jak 12-13 tys bedzie, to bede zadowolony.

Witajcie! Podziwiam tych, którzy w tym roku przejechali ponad 5000 km. No, ale Oni zaczynali chyba w styczniu?

Ja zacząłem 11 maja. Na wczoraj (Kopa Biskupia, na czas, w sumie 71 km) mam 1479 km. Średnia dzienna wychodzi prawie 30 km ale przecież nie jeździłem codziennie.

---------------------------------------------------------------------------------

Licznik 2006r - 2900 km

Licznik 2007r - 1479 km - stan na 30.06.

PozdRowery dla wszystkich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...