Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

a ja w czerwcu chciałem Grzybka przegonić, ale sie nie udało i byłem troche ponad 100km do tyłu :)

a lipiec to juz wogóle, aż sie boje mysleć ile straciłem przez te upały, co chwile cos nie tak jest, no i jestem 1000km do tyłu za liderem czyli Grzybkiem :lol:

skończą się upały moze w sierpniu to sie postaram troche bardziej :)

a póki co dystans na rok 2006 to 2836.7km od 31 maja, do zaplanowanych 10000km jeszcze troche brakuje :lol:

Ja sie dopiero wczoraj na bikestats zarejstrowalem.

Jak na razie 3851km i robie dzien odpoczynku.. w tym tygodniu mam 600km zrobione ;)

Czuje sie taaki mały.. jak czytam wasze przebiegi.. :]

Ale w sumie dopiero od wakacji jezdze wiecej.. a wczesniej tylko po 30-50km dziennie .. ;)

Wy lepiej gońcie tego pana :blink:http://www.ino-online.pl/n.php?wiadomosc=3793&nr=1

A u mnie w lipcu kilometry cieńko rosną bo kobietę ciągle nad pobliskie jezioro ciągnie i nie ma gdzie dalej pojedzić :angry2: Odbiję sobie to we wrześniu jak do pracy pójdzie :( Jak na razie dystans to 4500 km - czyli mniej niż dalej do planowanych 8000 km :(

Styczeń - 0,00 km

Luty - 0,00 km

Marzec - 175,55 km , 7 godz. i 24 minuty

Kwiecień - 1328,27 km , 53 godz. i 27 minut

Maj - 2000,00 km , 75 godz. i 31 minut

Czerwiec - 1803,26 km , 72 godz. i 50 minut

Lipiec - 2728,00 km , 105 godz. i 18 minut

Suma 2006 - 8035,08 km , 314 godz. i 30 minut

grzybek to wychodzi ponad 2 godziny dziennie :( ladnie, ladnie chcialbym miec tyle czasu:P sam jezdze od 18 kwietnia i jak na razie mam przejechane 2200km glownie po lasach, po asfalcie jade tylko zeby dojechac do lasu albo jak jade gdzies dalej. planowalem kiedys jezdzic do pracy ale troche glupio bym wygladal jadac w "stroju galowym" a niestety nie mam mozliwosci wykąpania sie i przebrania, a szkoda bo od poniedzialku do piatku wpadaloby 30km dziennie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...