Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

no wiadomo ze dwa czy trzy razy w ciagu zimy to wyjsc na rower trzeba, to nie podlega dyskusji, ale poza tym to niema bata zeby utrzymac kondycje. to juz lepiej przezucic sie na narty np. biegowe, tam to dopiero mozna kondyche zdobyc :D

ale faktycznie nie ma co sobie tym teraz glowy zaprzatac. w koncu jest lato i trzeba korzystac!!

• 2 tygodnie później...
Gość Franc

Znam gościa, który rocznie robi od 13000 do 18000. A najlepsze jest to, że facet ma już grubo po 50-tce, jest na emeryturze i cały swój wolny czas poświęca na jazdę. Nawet jak musi kupić bułki w pobliskim sklepie to wsiada na rower :) . Dla pracującego gostka lub gostki (tu ukłon w kierunku Gośki :P )jest to nie do zrobienia.

Znam gościa, który rocznie robi od 13000 do 18000. A najlepsze jest to, że facet ma już grubo po 50-tce, jest na emeryturze i cały swój wolny czas poświęca na jazdę. Nawet jak musi kupić bułki w pobliskim sklepie to wsiada na rower :033: . Dla pracującego gostka lub gostki (tu ukłon w kierunku Gośki :wub: )jest to nie do zrobienia.

a 300km dziennie to w 10 godzin robią

rower maja przyrosnięty do tyłka

pozdrawiam seniorów maratończyków

respekt

co wy mnie tak gonicie jak zająca jakiego

:D:P:P:P:P

Ale Jurasku nasz drogi,wszyscy Cię gonią bo jesteś widocznie naszym wzorem :)

Zamiast porównywać się z zającem powinieneś się cieszyć,że motywujesz wielu z nas do ciągnięcia kilometrów!

Pozdrówko kicające :P

Mój stan na dziś to 5150km :)

• Mod Team
Ale Jurasku nasz drogi,wszyscy Cię gonią bo jesteś widocznie naszym wzorem :D

Zamiast porównywać się z zającem powinieneś się cieszyć,że motywujesz wielu z nas do ciągnięcia kilometrów!

Pozdrówko kicające :P

Mój stan na dziś to 5150km :D

Hehe dobry tekst :033: Dla mnie takim wzorem jest grzybek tylko za nic nie mogę pierona dogonić :P Cały lipiec ostro pedałuję śledząc jego wyniki na bikestats, ale nie mogę dogonić a nogi już zmęczone.

Hehe dobry tekst :) Dla mnie takim wzorem jest grzybek tylko za nic nie mogę pierona dogonić :D Cały lipiec ostro pedałuję śledząc jego wyniki na bikestats, ale nie mogę dogonić a nogi już zmęczone.

Odi masz rację, tekst extra, ale żeby Jurasek się już tak nie męczył, to zdejmę z niego to brzemię. :D Teraz ja jestem zającem. :P Mój dystans 2006 wynosi 7401,36 km. Gońcie mnie.

Odi, co ja za wzór jestem, jak mam na bikestats dopiero 5 miejsce w rocznym dystansie.

Chyba że chodzi Ci o lipiec, to rzeczywiście jestem na razie pierwszy z przejechanymi 2094,28 km.

Pozdrower

Od 1 stycznia 6400 km - [przerwy w śnieżycach i w bardzo minusowych temperaturach]

Jeżdżę bo lubię, i bez roweru czuję się bardzo źle, a od września do pracy i mało będę jeździł więc musze się jeszcze najeździć dużo, a do końca tego miesiąca i przez sierpień planuje zrobić jeszcze około 2200 km jak nic nie stanie mi na drodze, szkoda że Author leży (brak siana na napęd i nowego amora) i musze chwilowo zapierdzielać staruszkiem ale nie jest tak źle chociaż ostatnio miałem przestój.

• Mod Team
Gońcie mnie.

Sam się goń :D My już nie dajemy rady :P Hehe :)

Odi, co ja za wzór jestem, jak mam na bikestats dopiero 5 miejsce w rocznym dystansie.

No wiesz taki przebieg jak Ty masz teraz pewnie jest nieosiągalny dla bardzo wielu forumowiczów nawet w ciągu całego roku :)

A u mnie na razie ponad 5700 km, wyścig trwa ;)

Pozdrowerek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...