Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj sobie posmigalem w deszczu i blocie ale bylo super. Na butach mialem ochraniacze a mimo to po ich zdjeciu moim oczom ukazalo sie to:

kif02667ti.th.jpg

:blink:

Brodzilem w blocie gdy rower juz nie chcial jechac bo kolo boksowalo

Może nie m asię czym chwalić ale mam... 200km. W zeszłym roku jeszcze nie miałem roweru ;)
Zawsze jest się czym chwalić! U mnie wczoraj pękła pierwsza seta w tym roku... :( Jak patrzę o jeden post powyżej to trochę u mnie cieniutko ale rok temu jeszcze byłem przed sezonem więc może 2006 będzie lepszy!

Zawsze jest się czym chwalić! U mnie wczoraj pękła pierwsza seta w tym roku... :mellow: Jak patrzę o jeden post powyżej to trochę u mnie cieniutko ale rok temu jeszcze byłem przed sezonem więc może 2006 będzie lepszy!

Podobnie u mnie. Wczoraj 52, a w sumie 121 w tym roku - na nowym osprzęcie.

To dopiero moje drugie podejście do roweru w tym roku ale mam już na koncie 124,3 km. Wczoraj w kiepskiej pogodzie zrobiłam 80,6 km <_<. Troszkę się dziwię bo było naprawdę zimno i wiało choć dobrze, że jeszcze do tego nie padało. :excl:

Pozdrower wszystkim :P

To dopiero moje drugie podejście do roweru w tym roku ale mam już na koncie 124,3 km. Wczoraj w kiepskiej pogodzie zrobiłam 80,6 km ;). Troszkę się dziwię bo było naprawdę zimno i wiało choć dobrze, że jeszcze do tego nie padało. :D

Pozdrower wszystkim B)

Drugie podejście i 80km na dzień? :Hmmm... podziwiać, podziwiać :)

Ja wystartowałem w tym roku dopiero coś koło 25 marca i na razie .....300 km, ale, że zmieniam studia to mam full wolnego czasu ;) to zamieszkam na biku i będzie się często i dużo jeździło.

A kilosy jeden za drugim stówka za stówką będą się same niespodziewanie w tysiaki zamieniać :wink:

Drugie podejście i 80km na dzień? :Hmmm... podziwiać, podziwiać :(

Danzig 1, wiesz 28" rowerek jak się rozkręci to szkoda go zatrzymywać :)

A tak na serio to coś jest w tych roweruch crossowych, że po pierwszych km traski jest coraz lepiej i lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...