Skocz do zawartości

[Dystans] dotychczasowy przebieg

Robimy Ranking ?  

394 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy Ranking ?

• Tak
      324
    • Nie
      70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już pól roku za nami a jak tam z km ile zrobilisćie do tej pory :)

Ja 5904 jak na razie :D

Ps czemu nie mozna zrobic tego sądażu ,kiedy się dało a teraz co z tym sie stało może mi to ktoś wyjaśnic

Napisano

Ja jezdżę cały rok od stycznia do marca zrobiłem 1700 km (prawie równo) 1698. Wtedy zmieniałem bateryjkę w liczniku to pamiętam

Teraz jest 4752 km

W tym roku będzie chyba po nad 10 000 km :) :niach:

Napisano

Póki co w tym roku przejechałem 4371,2 km. Skrzynia ostro pogoniłeś w lipcu, drugie miejsce w rankingu.

Napisano

:D

No bo w czerwcu to była porażka :oops: :roll:

To tylko jeden miesiąc (na razie :twisted: bo w końcu mam czas :)) za to Ty cały czas jesteś w rankingu wysoko :wink:

Napisano
Jeżdżę w tym roku dopiero od kwietnia, i mam 2949.30 km. Z czego duża część - 1311.60km w Lipcu - nareszcie mam czas na bika :)

ja też dopiero od kwietnia i mam 2853

Bizon świetny temat!

Napisano
troszke ponad 2000 dopiero, od maja chyba, ale w wakacje jakoś sie jeździć nie chce Razz

że co?

przez wakacje robie 3x więcej niz normalnie

Napisano

Nic nie wyszczególniamy po porstu piszemy ile km od początku roku zrobilismy.Wakacje nie wakacje się jeździ ,ale chyba w wakacje pomimo tego że nie mam wakacji robie się najwiecje km .Przynjamniej w moim wypadku

Napisano

Ja jak kupiłem swojego pierwszego bike'a (Author Impulse SX - 2001) to byłem tak głodny jazdy, ze jak skorzystałem w wojsku z tzw. "TARYFY" czyli długiego urlopu to trzasnołem 1300 km w 11 dni po Podbeskidziu (50% po trasach górskich). TO BYŁY CZASY :-)

Napisano

buehehe mnie chyba zabijecie smiechem ;D - 600 km :D ... nie mam za bardzo czasu na jazde niestety ,ale jak juz jade to 40 km przynajmniej ;p[wiem nie duzo,taki ze mnie weekendowy biker ;p]. Jezdzic zaczalem dopiero w tym roku pod koniec czerwca jakos :/ ... ogólnie to brak natchnienia do jezdzenia mialem, nie za bardzo lubie samemu jezdzic ... ale w tamtym roku walnalem 1000 km, to w tym roku mysle ze 2-3 tys bedą :P[jak mi sie tylko praca skonczy, a to juz nie dlugo ;/...szkoda bo kase na rower wydawalem ;D].

Napisano

Od czasu odstawienia zimowca w połowie marca to 2440km. Przez te wcześniejsze 2 i pół miesiąca na zimowcu i trochę na obecnym tak +/- z 450 chyba też było

Napisano

na liczniku 1500 i do tego troche bez licznika mysl ze 3000km przekroczyle w tym roku juz ale za to sporo po szosie jak na wczesniejsze laa jezdze bo zazwyczaj to rzcnie mi maks 3500-4000km wychodzilo

Napisano

miałem sie nie przyznawac ale co tam... w tym roku moj licznik wskazał dopiero 730km :oops: niestety występuje u mnie permanentny brak czasu na rowerek (praca, studia i dziewczyna zajmują naprawde sporo czasu...) chociaz ostatnie 4 dni spędziłem wyjątkowo rowerowo (tzn jezdziłem codziennie po conajmniej kilkanascie kilometrów). Do konca roku jeszcze daleko tak więc przebieg będzie sporo większy. ::smile::

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...