ulvgar Napisano 8 Lutego 2010 Napisano 8 Lutego 2010 Żeby SRAMa uszkodzić to trzeba chcieć i potrafić. Miałem chęć w tym sezonie zmienić swoją X-9 na nowy model, ale sprawuje się świetnie więc może tylko wózek na średni w niej zmienię. Kupiona nie na wiosnę ale w lutym 2007 roku, zobaczymy jak długo pociągnie
kilroy Napisano 8 Lutego 2010 Napisano 8 Lutego 2010 Mógłby ktoś zrobić fote swojej przerzutki i zaznaczyć miejsca zrobione z alu ? Na ogolnych fotach generalnie słabo widac, porównałbym do swoich połamanych przerzutek leżących w piwnicy, o ile ich juz nie wywaliłem Jak znajde moge wrzucic foty dla zainteresowanych, moich sponiewieranych przerzutek wersja 2007 - zaznaczyłem miejsca gdzie jest alu i grilon wersja 2010 - jeszcze lżejsza od 2007
SilverXC Napisano 8 Lutego 2010 Napisano 8 Lutego 2010 wersja 2007 - zaznaczyłem miejsca gdzie jest alu i grilon wersja 2010 - jeszcze lżejsza od 2007 Dzieki ! Poszedł plusik jesli zbierasz
pawcio1998 Napisano 17 Września 2011 Napisano 17 Września 2011 ja polecam tą przerzutke sram bo mój kolega ją ma i jest b. zadowolony z niej
radicalpl Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Jeżdżę na x-0 z 2007 roku , kupiłem nowiutką na Allegro za 350 zł 3 tygodnie temu zdemontowaną z roweru2007 rok czyli wózek z odkuwanego alu co moim zdaniem nie jest wiele gorsze od carbonu przynajmniej jest szansa że nie pęknie od razu przy uderzeniu. do tego manetki carbon x-0 łańcuch Sram i kaseta Sram chodzi perfekcyjnie mam porównanie do XTR Shadow Sram jest Szybszy pod obciążeniem zmienia jak w maśle XTR zawsze będzie obciążony system 1:2 czyli najpierw poddaję się górne kółko później idzie cały wózek. Wybierz sram ale załóż wszystko Srama czyli koniecznie kasetę i łańcuch Chodzi perfekcyjnie. Nie pożałujesz i na zawsze zapomnisz o Siemano...
kilroy Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 pawcio1998, Indiana Jones byłby z ciebie dumny . Nie ma to jak odkopać temat sprzed póltora roku....
cyklista Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Święta za pasem, więc może już pora wznowić spór o wyższości jednych nad drugimi
malibu1969 Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Już cztery sezony zabawiam się z zestawem XTR - dual control ST-M966,tylną RD-M970 i kasetą CS-M960.Do tej pory zadziwia mnie taka cicha i miękka praca nawet w trudnym terenie.Duali nie zmienię na gripy za nic w świecie.Szybkość w działaniu minimalnie na korzyść Sram ale tylko przy dużym obciążeniu.Rekompensuje się to za to gdy przy zjeździe można zmieniać przełożenia i jednocześnie hamować jednym palcem na łuku. Po 7 Kkm luzy ledwo wyczuwalne i lakkie pocenie na jednej dźwigni.Ocena - bdb.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.