Skocz do zawartości

[przerzutka]x.0

manta980

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w 1 rowerze gripy i tak srednio mi sie podobaja bo nie mam wyczycia takiego jak w łopatkach ale jak mialbym kupowac to tylko prawa manetke wiec pewnie ok 150zł a przerzutka bedzie ok 250zł...wiec i tak sie opłaca...pomysle

I nie tylko tansze i lzejsze!! ;) i to sporo ale jakos nie lubie przekladac reki zeby zmienic bieg

Taniej by ci wyszło kupić x.9. Podobne działanie a blisko 3x tańsza.Nawet jeśli cena za tą x.0 jest okazyjna to nie sądze, abyś potrzebował takiego sprzętu. Nie mówiąc już o sytuacji gdy np. urwiesz wózek i poznasz cenę zamiennika(zdaje się jest wyższa od dwóch x.9). Dla mnie bezsens...

co do manetek zawsze możesz szukać starszych 9.0/9.0SL. kiedyś to był top i nadal jest bo konstrukcja gripów 9.0SL ( 2001/2002? te białe ) i X.o jest w zasadzie taka sama. ja mam 9.0SL ( z 1999 tzw. "carbon" ) czyli jeszcze bez SRS i nic im zarzucić nie mogę. zwłaszcza że są naprawde lekkie-seryjnie 156g :)

te nowsze powinny lżej działać ale tu brak mi porównania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...