wojtekkrakow Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wypełniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 I ode mnie poszło. BTW, może ktoś poprawić literówkę w temacie? Poprawione Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 + jeden glos milionowej rzeszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiczenieRowerzystow Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 "Już" ponad 2000 a ciągle mało! To nawet nie 10% użytkowników tego forum a ankieta zamieszczona dosłownie gdzie się da Jakby tak parę osób dodało sobie w stopkę na forum myślę, że zwielokrotniło by efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 poszło ;] także na nk dałem linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiczenieRowerzystow Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dokładnie, najlepiej na śledziku wklejać - szybko i prosto dotrze do nawet niedzielnych rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrado1989 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wypełnione,tylko pytań mało:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buldi Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 i kolejna wypełniona , ale rzeczywiście mało pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Po co więcej pytań? Kilka najważniejszych i już. Niektórym się nie chce wypełniać ankiet gdzie jest 10 czy więcej pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuboll73 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poszło .Tylko zastanawiam się jaki jest cel ankiety.Nie narzekam tylko tak sobie myśle w mojej głupiej głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no to i ja sobie popełniłem ankietke Jak i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Toż to nie ankieta. Kilka pytań, może na 15 sekund. Ale wypełniłem, co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najkon Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Również spełniłem obywatelski obowiązek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Bardzo ciekawy pomysł! Można by było taką zrobić dokładniejszą; ile km rocznie, preferowany styl, region po którym jeździ się najczęściej i przede wszystkim skąd się jest, inne sporty, zainteresowania, waga/wzrost i później wyniki opublikować ( może by się okazało, że kogoś sąsiad dalszy też jeździ ) i stworzyć profil ogólny rowerzysty jak również poszczególnych regionów. Fajnie by było później, żeby była mapka i przykładowo wybiera się region jakiś (chociażby najedzie się myszką) i pokazuje się kogo można tam spotkać. I tego typu coś Aaa, ankieta również wypełniona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek8000 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Obowiązkowo wypełniona XD , juz prawie 2500 chorych na cyklozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 wypełnione:) link na nk tez jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.