LiczenieRowerzystow Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Rozpoczęła się wielka akcja liczenia rowerzystów. Nie zależnie od stylu jazdy, wieku, płci zapraszamy wszystkich do wypełnienia ankiety mającej określić w przybliżeniu ilu nas jest! Cel czysto społeczny, nie komercyjny. Pokażmy innym ilu nas jest. Samo wypełnienie ankiety jest anonimowe i nie zajmuje więcej niż 60 sekund. 10 000, 25 000, 150 000? A może więcej niż milion? To się okaże, oby jak najwięcej! Prosimy przekazać link do ankiety wszystkim swoim znajomym, zamieścić na swoich blogach, forach, w opisach na GG, Śledziku na Naszej Klasie (wreszcie się do czegoś przyda , podpisach na forach internetowych. Link do ankiety - wypełnij i podaj go jak największej ilości rowerzystów. http://www.ankietka.pl/ankieta/31015/wielkie-liczenie-rowerzystow.html PS. mam nadzieję, że temat nie zostanie usunięty przez administrację. Akcja rozpoczęła się dzisiaj. Adres strony akcji: http://wielkielieczenierowerzystow.blogspot.com/ - po zakończeniu będzie tu podsumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 1 link nie działa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Popraw link gdyż nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiczenieRowerzystow Napisano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Popraw link gdyż nie działa Link jest na pewno taki: http://www.ankietka.pl/ankieta/31015/wielkie-liczenie-rowerzystow.html Problem w tym, że cała strona ankietka.pl nie działa A zapłaciłem 29 zł za ankietę prenium bez reklam Mam nadzieję, że strona powróci od życia w krótkim czasie.. EDIT: już działa, zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ok. Z tego powyżej działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Poszło, ciekawe jakie bedą wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ciekawa inicjatywa, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Też wypełniłem:0 Oby nas było jak najwięcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Trochę krótka ta ankieta. Miałem ochotę na więcej. Wyniki będą wiadome, bo wypełniają ją gównie rowerzyści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Poszło rzeczywiście szkoda że taka krótka Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wypełnione Faktycznie bardzo mało informacji będzie dostępnych z tej ankiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiczenieRowerzystow Napisano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 bałem się właśnie, że nikt by nie chciał dłuższej wypełniać dzięki za wypełnienie! obiecuję, że zrobię drugą jeszcze bardziej rozbudowaną z pytaniami typu czy jeździsz w zimie itp. Możecie wysyłać do mnie własne propozycje. napiszę po zakończeniu tej na blogu o wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LiczenieRowerzystow Napisano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 niestety już nie mogę edytować Jeśli macie konto na wykopie wykopcie, niech trafi do szerokiego grona odbiorców: http://www.wykop.pl/ramka/259313/wielkie-liczenie-rowerzystow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ankieta wypełniona wzorowo, oby było nas jak najwięcej Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Poszło Ciekawe jakie będą wyniki końcowe. I szkoda że taka krótka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Już/dopiero ponad 1800 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mula53 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam wszystkich. Też sie dopisałem do ankiety. Myślę,żę do interpretacji wyników zdałby się socjolog. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 no to i ja sobie popełniłem ankietke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 moja tez poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 I ode mnie poszło. BTW, może ktoś poprawić literówkę w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Też się załapałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morox Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Poszło Szkoda tylko że taka krótka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.