Kubus18 Napisano 18 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czy ja napisałem że stanie się coś ze smarem? Ogólnie rower bardziej dostaje popalić... Następną sprawą jest zdrowie, fakt możesz się zahartować, ale twoje stawy mogą na starość nie wytrzymać. Nie mówie tutaj o jeździe na rowerze 3-5x na całą zime tylko jak ktoś non stop śmiga zimą...Ten okres przeznaczamy na inne zabawy tj. piłka, siatkówka, basen, siłownia, trenażer, bieganie, narty itp. a nie tylko i wyłącznie rower...Ja osobiście przy mrozach -10* nie wychodzę na rower bo to się mija z celem, zero przyjemności, walka ze śniegiem oraz szkoda roweru. Stawy? Nie bądź śmieszny, połowa tych zamiennych sportów które powyżej przytoczyłeś(siatkówka, bieganie...) bardziej wyniszcza stawy aniżeli rower przy ujemnych temp. Zero przyjemności? A jeździłeś kiedyś na śniegu? Wg. mnie zabawa lepsza niż arcy nudna jazda na nartach po stoku. Szkoda Ci roweru? Od tego istnieją zimówki. Na rower pogoda jest zawsze...a to że się czasami zmarznie prawdziwemu rowerzyście nie przeszkadza Koniec OT z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.