@lek Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dla moderatora - temat był napisany z dużych liter, a nie dużymi literami Nie nadajesz się na tą funkcję, skoro regulaminu nie umiesz czytać ze zrozumieniem. A teraz wracam do tematu. Kto jedzie, wyścig już jutro Zapomniałem podać stronkę Jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja chyba bede z syniem , jego pierwsze zawody heheheheheeh w sumie wybieram sie tam co roku od kilku lat ale jesczce nigdy nie udało mi sie dojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kurcze, to blisko mnie Mieszkam za Chrzanowem ,to niedaleko od Jaworzna Kurcze... że mnie przeziębienie złapało ;/ No nic, nie pojadę - już żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Tak patrzę sobie za okno i coraz mniej chce mi się jechać Niedawno byłem w Żorach na XC i pogoda była podobna, lało, zimno, błoto....zmarzłem do samych kości Zobaczymy co jutro rano będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ja chyba bede z syniem , jego pierwsze zawody heheheheheeh w sumie wybieram sie tam co roku od kilku lat ale jesczce nigdy nie udało mi sie dojechac ja tak samo tam trasa jest za bardzo technicza chociaz w zeszłym roku nie dojechalem gdyz poklucilem sie z korba i musielismy sie roztac z Alivio na Deore LX haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 @lek zanim napiszesz temat zapoznaj się z zasadami: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Nazwę tematu poprawiłam ale........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Fakt, zapomniałem dać przedrostku, ale sprawa dotyczyła czego innego, dzięki za poprawienie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.