Skocz do zawartości

[tętno] wysokie czemu ?

rafalek940

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czytam ten wątek tak jak kilka innych i stwierdzam że to forum umiera,

nawet na najgłupsze pytanie odpowiada masa ludzi, kiedyś takie tematy były kwitowane jedną odpowiedzia IDŹ DO LEKARZA a jak masz licencję to pewnie i dostęp do lekarza sportowego, albo lądąwały w koszu, a teraz ehh...

Może za wolno biegniesz :icon_mrgreen: Ja mam takie jak biegnę bardzo delikatnym truchtem (praktycznie marszobiegiem) i wystarczy troszkę przyśpieszyć i zaraz wskakuje koło 140/150. Musisz więcej jeździć i przyzwyczaić organizm. Też miałem kiedyś anomalie w stylu tętno max po 207, obecnie to nie widziałem więcej jak 195 ud/min.

i wyszedły wilki z lasu :D

nie odwołujcie się do rzeczy które były 2 lata temu i wszystko wnioskujecie z 1 posta :D

Pozdrówko dla nabijaczy postów :)

I Dzięki wszystkim tym którzy naprawdę dali zrozumiale odpowiedzi :)

• Mod Team
Napisano

Tu nie chodzi o to, że wilki sobie z lasu powychodziły, wystarczy użyć wyszukiwarki co powtarza razem ze mną masa ludzi(ci którzy mają do tego jeszcze zdrowie). Sam pogrzebałem i znalazłem kilka tematów o wysokim pulsie i wszystkie odpowiadały na zadane przez autora pytanie.

Może forum nie umiera, ale rzeczywiście wkurzające jest czytanie prac magisterskich na tematy które już były.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...