Skocz do zawartości

[trenażer] do komputera

adriansocho

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ale może ktoś by się wypowiedział na temat ich porównania :)

co poczytać to poczytać ale dobrze jest też popytać kogoś kto uzytkuje :D))

Napisano

To ja mam takie Pytanie. Czy ktoś z forumowiczów ma podobny wynalazek?? Jak się on spisuje, ile kosztuje licencja?? I czy widzieliście gdzieś używki tego cudu? bo 3500zł na pewno nie wydam na trenażer ale 1000 dam rade. Czy jest możliwość kupna takiej używki za 1000zł nie koniecznie firmowego??

Napisano

Hmm trochę bardziej mi chodziło o rozpoczęcie dyskusji. Jakoś sobie nie potrafię wyobrazić jazdy na takim czymś niepodłączanym do komputera, przecież takie coś można sobie zrobić z kilku desek i jakiejś rolki z hamulcem a niektórzy dają za to kilkaset złotych. Ew. do takiego trenażera co zapewnia tylko opór moze sobie na kierownicy półkę na książkę zamontować i kręcąc czytać?

Napisano

Jak zrobisz sobie ten Trenażer to porób zdjęcia i wrzuć na stronę. Coś w stylu jak samemu zrobić Trenażer, byłbym zainteresowany.

Co do tematu to ja bym się obawiał oszukiwania pozostałych uczestników, ktoś podłączy wiertarkę i będzie ciągle wygrywał :)

Napisano

Hmm trenażer podłączany do kompa działa tak, że jedziesz przeciwko komputerowym zawodnikom - jak komuś sprawia radość że oszukując wygrywa z komputerem to może sobie włączyć pierwszą lepszą grę komputerową (niewiem Warcraft 2) i grać z kodami.

A co do budowy to moje wyjaśnienie co do trenażera z desek - widziałem na necie instrukcje jak sobie takie coś zrobić dlatego o tym wspomniałem.

Napisano

To do desek dołącz jeszcze mikrochip i urządzenie do pomiaru mocy. Wynalazco myślę że dobrym pomysłem byłoby też aby twój trenażer też podłączał się do komputera i napęd CD żebyś mógł wgrywać różne programy do jego drewnianego dysku. Spróbuj też poprowadzić pasek klinowy od rolki i dopiąć go do bębna od pralki. Wtedy rzeczy po drewnianym treningu upierzesz za darmo w czasie 2 treningu. Może zamontuj do niego też prądnice i podczep do niej światełka i komputer. Wtedy zagrasz za darmo a do tego światełka będą ci oświetlać drewnianą jazde na dywanie:P OMG szkoda mi takich ludzi. Temat chyba powinien sie zakończyć:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...