Eastern Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 1. Oczywiście na pierwszym miejscu ląduje pisk hamulców klockowych . Zawsze kiedy wracam w lato po 23 do domu budzę całą wieś . 2. Drugą pozycję zajmuje odgłos przerzutek. 3. Trzecie miejsce dla gum 2.1 na asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Rozpędzające sie opony na asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 1. Szum opon 2. Wpinanie się do SPD 3. Cykanie bębenka piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Robert --> o wlasnie, to jest to Ja lubie bardziej dzwieki terenowe, charakterystyczny dzwiek wydawany przez opony na grubym szutrze, gdy przesuwaja sie kamyczki . I zmiane dzwieku, gdy opona z szutru wjezdza na chwile na skale, a potem znow na szuter. I dzwiek lancucha walacego o rame na szybkich kamienistych zjazdach. I krotkie skrzypniecie mocno hamujacych tarczowek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Szelest liści wydobywający się podczas jesiennego zjazdu w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 bębenek chris king no i krzyk kobiet, starców i dzieci jak nadjeżdżam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 zdecydowanie dźwięk opon 2.1 z na asfalcie i spojrzenia innych bezcenne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Chlupot oleju w amortyzatorze i wycie opon na asfalcie przy wyższych prędkościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dźwięk opon i pisk slicków przy opadaniu przedniego koła ( z wheelie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 1. Szum gum 2. SPD 3. Odgłos pracy amorka gazowego przy uginaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Szum opon Race King 2,2 po "gładkim asfalcie" lub przyspieszanie na nim Jazda po dużych kamieniach takich około 10cm x 10cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Heh, chyba tym razem oryginalny nie będę ale: 1. Opony gdy się depnie mocniej a w szczególności odgłos jakby echa w oponie np. po bruku jak się jedzie, który nigdy nie wiem jak osiągnąć i nigdy mi się to nie udało P.S Jakie ciśnienie? Chyba, że prowadzący tego nie słyszy To mój ulubiony! 2. Dźwięk jak chodzę w butach SPD po betonie/asfalcie i trzask tego zatrzasku pod butem jak czasami przez nierówności uderzy o nawierzchnię - to drugi 3. Dźwięk amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O dźwięk butów jak chodzę tez jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hope'o-dzwonek, TRRRIRRRRIRRK A właściwie TRRRRRRRIRRRRRRRRRRRRIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIRRRRRRRRRRRRRRRRRRIRRRRRRRRRRRk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ulubione: 1. Trzask patyków 2. Lekko przeskakujący łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 1. Chrzęst opon na szutrówce 2. Klik spd 3. Pisk opon podczas hamowania na kostce, asfalcie (nie na każdym się da). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Przeglądam Wasze posty i nie będę oryginalny: * szum opon na asfalcie * wpinanie się butów w spd, a w szczególności na starcie podczas maratonu gdy jest dużo tych kliknięć * bębenek im głośniejszy tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja tam staram się składać rower tak, coby nie wydawał dźwięków Ale mój ranking: 1. Dobijający amortyzator 2. Trące klocki (ofc przy hamowaniu) 3. Dudnienie opon Ale i tak wolę muzykę w postaci wolnossącej V6-tki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja uwielbiam: 1. Odbijające się kamienie od opony lub obręczy 2. Trzask łamanych patyczków. 3. Dźwięk zmiany przełożeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 24 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 1. Zmiana przełożeń 2. dudnienie Racing Ralphów na asfalcie 3. pikanie licznika przy zmienianiu funkcji 4. szum w uszach przy szybkiej jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 CO do mnie to moj ulubiony dzwiek jaki sie wydobywa z roweru to jego brak gdyż nie dzierże jezeli w rowerze cos wydaje dzwiek(chodzi mi o takie nie dociągniete regulacje-zuzyte czesci). Natomiast co do jazdy to lubie ten dzwiek zjazdu na łepb na p*sk przy duzej predkosci z jakiejs gory opony, kamyki, wiatr , przy spokojnej jeździe lubie posłuchac jak sobie syknie tłumienie powrotu wiem ze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Szum opon w czasie jazdy oraz mocnego przyspieszania Jak zmieniam biegi na kasecie na cięższe to te gładkie przeskakiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 to ja oryginalnie 1 dźwięk klaksonu a raczej reakcja na jego pojawienie się 2 szum kamyczków na szutrze przy ostrych hamowaniach a nie lubię (tylko nie bijcie) dźwięku mojej piasty - hope pro2 bo kojarzy mi się z starymi góralami gdzie było najpierw słychać potem widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Zdecydowanie dźwięk opon terenowych podczas mocnego przyspieszania na asfaltowym zjeździe. Niesamowity dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.