spidelli Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Taka to historia z tym Wawiłowem - niby nic ale ciekawe 🙂 Cytuj
pecio Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Mnie dziś wzięło na dyskografię Lisy Gerrard przeplataną The Cure i "starym " Vangelisem & Ireną Papas. Cytuj
marvelo Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca 5 godzin temu, Stefcshg napisał: no i to źle trafić w miejsce gdzie się nie pasuje, więc z Wami też się pożegnam. Ja też czasem uważam, że tu nie pasuję, dlatego wciąż tu jestem. Zostań, proszę. Cytuj
Staberinde Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca (edytowane) Co wy tam wiecie o niepasowaniu. U mnie ostatnio głównie Havukruunu leci (tym dopiero nie pasuję): Edytowane 25 Marca przez Staberinde Cytuj
spidelli Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca 7 godzin temu, Stefcshg napisał: co ten zespół śpiewa Fajny klimat, UK sprzed kalifatu To se ne vrati.... Cytuj
marvelo Napisano 27 Marca Napisano 27 Marca (Jim Croce) Time in a bottle - Gabriella Quevedo Time In A Bottle (Jim Croce Piano Cover) - Jon Michael Cytuj
marvelo Napisano 30 Marca Napisano 30 Marca W dniu 27.03.2025 o 14:07, Stefcshg napisał: Nie masz czasem poczucia, że muzyka zabiera Ci czas - z wiekiem inaczej odczuwa się jego upływ... Muzyka jest dla mnie najważniejszą ze sztuk. Mój mózg potrzebuje jej jak tlenu. W dniu 27.03.2025 o 14:07, Stefcshg napisał: Można wywrzeć niewłaściwy wpływ na kogoś, można zainstalować inną wrażliwość... Staram się tak dobierać muzykę, by wywierać tylko właściwy wpływ (z mojego punktu widzenia, oczywiście). No i staram się instalować inną wrażliwość w tym krzykliwym świecie. Kamil Wasicki - Modlitwa poety David Hicken - Luminis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi