Ychu Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Nygga zawsze spoko Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 17 Października 2017 Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Papa Was A Rolling Stone (Original Soul Train Vemix) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2017 @ next Dobre, dobre - znam to, ale dla tych co nie widzieli to może być ciekawe ( tańce i wygibasy ) Ode mnie przypadkowo, albo i nieprzypadkowo trafione dzięki kanałom kulturystycznym na yt : dysFUNKtional - Battlefield 2015 Royalty Free Music | Sirius Beat - My Story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Października 2017 Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Eska Rock to jedyna stacja ktora mam zaprogramowana w samochodzie, to chyba daje odpowiedz na pytanie A ostatnio Chris Cornell i cala jego tworczosc, szkoda ze historia potoczyla sie tak a nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 26 Października 2017 Udostępnij Napisano 26 Października 2017 DONALD BYRD, Slow Drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Człowiek - orkiestra !!! I to Kobieta - jestem pod wrażeniem Urocza, wrażliwa, szalona, zmysłowa, zdolna... do wszystkiego ! Tash Sultana - Murder to the Mind 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 A mnie od jakiegos czasu kręci dokładnie ta wersja koncertowa jego utworu... warto słuchac do końca, niesamowita energia... inna strona Korteza jakiego niektórzy znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Od lat technical death metal, ostatnio nowa płyta Archspire, znakomity kawałek wyziewu. Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 31 Października 2017 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 (edytowane) Od lat technical death metal, ostatnio nowa płyta Archspire, znakomity kawałek wyziewu. Jak dla mnie całkiem spoko ale wolę bardziej donośny wokal w tego typu muzyce. Mam nadzieję , że już tu tego nie wrzucałem , ale chyba nie bo na telefon trafiło niedawno. Edit: No i jeszcze taki mix bardzo mi przypadł Chyba również nie było wcześniej. Edytowane 31 Października 2017 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 31 Października 2017 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Jak dla mnie całkiem spoko ale wolę bardziej donośny wokal w tego typu muzyce. Przy takich podziałach to nie bardzo się da donośniej, gość wypluwa teksty jak karabin.[emoji6] Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 The Dead South - In Hell I'll Be In Good Company Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Moja Mała Manifestacja Mniemania: My chcemy Szatana czyli za ubaw odpowiada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Moje gusta muzyczne są bardzo szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemor90 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Dla samej Pani DJ aż chce się słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Dziś odszedł z tego świata Malcolm Young, współtwórca AC/DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivohaha Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Niestety. "The Riffmaker", jeden z dwóch wielkich małych ludzi. We salute you. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 26 lat temu w czasie kursu na prawo jazdy usłyszałem w radiu ,że odszedł Freddie Mercury. Jeden z najciekawszych poprockowych wokalistów wszechczasów. W odróżnieniu od obecnych "gwiazd" Freddie umiał śpiewać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitmitchel Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Ach Reksio I Queen i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Eleni,kolęda "Cicha noc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 27 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Chet Baker- Almost Blue. Poprostu ponadczasowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 "Crocodile Dundee theme song" - najlepszy utwór na dżunglę miejską i pozamiejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Dziś wyglądam jak jeden z tych upiorów z tą różnicą,że już nie zatańczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gidibi Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 a propo Dundee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Jeden z pierwszych samodzielnie kupionych winyli... Świetny tekst Riedla, kapitalna solówka, "elektryczne pianina" Bilińskiego... coś, czego mi dziś brakuje BANK - "Jestem Panem Świata" (Powiedz mi coś o sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi