bartosz302 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Ogólnie to reggae ale posłuchajcie sobie też tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seas Napisano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 TAU Remedium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz302 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Iron Lion Zion - Bob Marley Zarąbista ale mało znana piosenka Boba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esp Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ogólnie to najczęściej słucham rocka. Był czas, gdy jakieś cięższe kawałki też lubiłam posłuchać. Od jakiegoś czasu, a dokładniej od może 2 miesięcy wróciłam do reggae. Użyłam słowa wróciłam, ponieważ słuchałam tego parę lat temu. Jednak to jest to co uwielbiam i raczej nigdy się to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Siema ;-) Słucham różnych gatunków muzyki. Od bardzo dawna mam sentyment do kawałków zespołu IRA. Zaczęło się wszystko w 1993 r. kiedy nabyłem moją pierwszą ich płytę i tak do dziś zawsze kiedy słucham jakiegoś ich kawałka mam banana na twarzy :-) Poniżej jeden z moich ulubionych utworów. Ira - Wiara Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepa22 Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Liszt - Węgierska Rapsodia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Września 2015 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Dj Marky, Dj Patife,Fernanda Porto - Só Tinha Que Ser Com Você XRS Land Feat. Caio Bernardes - Caion Na Gandaia Edytowane 29 Września 2015 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Myślami jestem przy włoskim żarciu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) King Crimson - trzy płyty z lat 80-tych: Beat, Discipline i Three of a Perfect Pair. Znam to od ponad 25 lat. I wciąż mnie czaruje i czasem do tego wracam. Przykład: King Crimson zawsze, ale dorzucę wcześniejsze In the Wake of Poseidon /tytułowy nawiązuje do Epitaph, ale nie taki mroczny i Cadence And Cascade/ i Lizard. Edytowane 4 Października 2015 przez Izka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Best of My Love - Emotions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Defkline & Ed Solo - Taking It Back (Defkline & Red Polo Mix) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Byle było tak - Krzysztof Krawczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Konkurs Chopinowski. Pięc lat temu byłem na całym - teraz niestety słucham tylko transmisji w necie i w radiowej Dwójce. Dzisiaj rozstrzygnięcie. http://chopincompetition2015.com A jak nie gra Szopen, to leci ostatnio Marcin Wasilewski Trio czyli dawny Simple Acoustic Trio (SAT) i ich zeszłoroczna płyta "Spark of Life". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nowy album Anitmatter Fjieri- Endless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 David Sanborn - Slam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Disclosure - You & Me (Flume Remix) Po pierwszej minucie robi się ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 (edytowane) Od jakiegos czasu w słucham całej płyty Zeusa - "Jest super". Natomiast kawałek "Zgłupiej" siedzi mi w głowie najdłużej Edytowane 29 Października 2015 przez siemalysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 29 Października 2015 Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Virtual Suspects feat. Gwen McCrae - Gotta Have Your Love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Deluxe - Mr Chicken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Leftfield Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Ostatnia płyta Anekdoten - a ten numer pozamiatał. Landberk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlo Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 wcześniej radio z telefonu, teraz gdy w nowych smartfonach radia nie ma jest problem Open FM i kategoria Bieganie... zawsze coś pobudzającego poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 @berlo Też od momentu kiedy nie mam radia w smartfonie często jeżdżąc po lesie w moich słuchawkach lecą dźwięki z OpenFm. Często Punk Rock, ewentualnie Polski Rock. Lubię też w takich momentach używać aplikacji eskaGo i słuchać Eski Rock. W momencie kiedy jest problem internetem uzywam apki Player Pro i wtedy slucham utworzone przez siebie playlisty. Dziś podczas jazdy przygrywała mi Ira. Niżej jeden z moich ulubionych kawałków... Ira - Bierz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 God is back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi