Blakeburn Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 W sumie dobre na rower https://www.youtube.com/watch?v=KhralB8bCL8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GileSimon Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Dobry polski rap nie jest zły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbt Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Dobre kawałki swoją drogą, ale jak ja nienawidzę piosenek, w których są dźwięki klaksonu, sygnałów ostrzegawczych (karetki itp.), no nie mogę A tak poza tym to coraz bardziej przekonuję się do słuchania tego, co playlista każe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiki Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 WHEN I WAS YOUR MAN - Bruno Mars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) playlista na dzisiaj: Joe Henderson Lush Life Charlie Haden i Egberto Gismonti In Montreal Steps Ahead Magnetic Celibidache dyryguje Brahmsa i Dworzaka teraz gra Brahms pod Celim. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Live Till I Die - Elliphant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubik Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Job for a Cowboy - Sun Eater soli♪ne granie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Adele - Someone Like You Gym Class Heroes - Stereo Hearts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ostatnio takie to... i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nie wiem czy już było ale mi sie spodobało AronChupa - I'm an Albatraoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kam29 Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Franz Ferdinand - Take Me Out. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gr8larry Napisano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Slash - World on Fire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smykum Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No to dziś niestety w deszczu 25 kilometrów przy dwóch kawałkach bo są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) leniwa niedziela > Skream - Rutten Rusko - Jahova Edytowane 4 Stycznia 2015 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 No Type - Rae Sremmurd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Prod Greg Packer - You're the One z wokalem Conrada na wejściu...clasico dobrego flowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Jak co rano w niedzielę słuchałem audycji 200 kantat Jana Sebastiana Bacha przygotowanej przez Prof. Mirosława Perza w PR2. Wspaniały jest ten cykl. Pierwszy raz usłyszałem to antenie radiowej dwójki wiele lat temu. Potem była długa przerwa, a od roku lub dłużej jest nowa edycja tego cyklu. Nowa iedycja ilustrowana oczywiście nowymi nagraniami kantat: Suzuki, Gardiner. W poprzedniej serii królował Leonhardt/Harnoncourt oraz Herreweghe. Teraz słucham płyt, które niedawno kupiłem: - "Chiaroscuro" - Ralpha Townera i Paolo Fresu - ECM 2085. Piękna spokojna konwersacja gitary klasycznej, 12-strunowej i barytonowej z trąbką i skrzydłówką (czyli flugelhornem). Przepiękne granie. - "Travel Guide" Ralpha Townera, Wolfganga Muthspiela i Slavy Grigoryan. ECM 2310. Trzy różne gitary, trzy różne style, całość bardzo spójna. - Giya Kancheli "Themes from the Songbook" w wykonaniu Dino Saluzziego (jeden z moich ukochanych artystów, mistrz bandeonu), Gidona Kremera (skrzypka, który zawsze czaruje, nawet 4 pory roku w Jego wykonaniu są odkryciem ) oraz Andrei Pushkareva na wibrafonie. ECM 2188. Do tego jeszcze nowa płyta Diana Krall Verve 0602547017772(86 ) - nudna, ale jak zwykle u Krall świetne aranże, ciepły głos i tym razem zabrała się za popularne piosenki. Mimo nudy, a może to efekt nowości - podoba mi się. Na leniwe wieczory w tej aurze dobrze wchodzi. Dwa wydania - tańsze pl kosztuje grosze - poniżej 40 zeta. I wciąż podsłuchuję płytę, którą kupił mój syn: Jack White "Lazaretto". XLCD 645. Ogień! Bardzo polecam! pozdr PS. Jestem raczej z tych porąbanych muzycznie ludzi, którzy słuchają non stop. I nie cierpię słuchawek… Na dodatek audiofil, kolekcjoner, cyklista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 8 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Świetnie... i pozazdroscic, że możesz sobie pozwolić bez słuchawek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Katatonia - Ashen David Gilmour-Then I Close My Eyes. Brak słów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venar7145 Napisano 18 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ja mam ostatnio wkrętę na jakieś epickie nuty z chórami (polecam kanał Pandora Journey i EpicMusicVn na youtubie). Ew. gatunek dubchestral, dla zupełnej schizy Np. polskiej produkcji - Instrumental Core. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 19 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Kanta BWV 159 Jana Sebastiana Bacha "Sehet, wir gehn hinauf gen Jerusalem" w interpretacji Gustava Leonhardta i Nikolausa Harnoncourta z pięknymi głosami Tobiasa Eiwangera, Paula Eswood, Kurta Equiluz i Maxa van Egmonda oraz chórem Collegium Vocale z Gandawy. Kantata napisana na niedzielę po Środzie Popielcowej przez JS Bacha 27 lutego 1729 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 21 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Dziś tak o... Pati Yang - Higher Perception Layo & Bushwacka - Sleepy Language Tricky - Evolution Revolution Love Submotion Orchestra - Thousand Yard Stare https://www.youtube.com/watch?v=TFxQkgeWCC4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niska88 Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ja ostatnio (prawie w pętli) słucham Becka. I to zarówno nowych jak i starych albumów. A kawałka Blue Moon mogłabym słuchać cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ja ostatnio (prawie w pętli) słucham Becka Jak Beck to tylko LOOSER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi