Ryki Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 nowa płyta już lata BODY COUNT - Talk S**t, Get Shot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Słuchajcie tego https://soundcloud.com/unclelew/lewis-james-x-dolor-midnight-continued-dolor-edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A trafiłem ostatnio na taką staroć Electric Light Orchestra Ktoś zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Zorn@60 - Song Projekt 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d-fx-hptjUg]http://www.youtube.com/watch?v=d-fx-hptjUg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Rock and Roll, Pt. 2 - Gary Glitter Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Pedziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Drugi Program Polskiego Radia - teraz audycja wspomnieniowa o festiwalu "Chopin i jego Europa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Oryginalnie oryginalna wersja w wersji oryginalnej jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owcak Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Aktualnie, Kid Ink feat. Chris Brown - Show Me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheStoleLove Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Mi się spodobała ostatnio Taylor Swift, aż się zdziwiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 52 Dębiec - Pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzb83 Napisano 21 Września 2014 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Aktualnie: Accept - Blind Rage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anka865 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 każdej muzyki, byle by była energiczna najlepsza do treningów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Gluck "Ifigenia na Taurydzie", wyk. Jose can Dam, Anne sophie von Otter, Lynne Dawson, John Aler, Monteverdi Chór i Orkiestra opery liońskiej pod batutą sir Gardinera. Ogień. Pokazywałem młodemu Blues Brothers, potem puściłem mu J. Lee Hookera "The Healer". Załapał a teraz syn śpi, a ja odgrzebuję inne płyty Hookera ze swoich zbiorów. Wieczór stracony... Edytowane 22 Września 2014 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Coroner - Grin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Mark Knopfler. Nawiasem mówiąc, wczoraj dowiedziałem się, że ma być w 2015 w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodszyld69 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Na teraz to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 15 Października 2014 Udostępnij Napisano 15 Października 2014 (edytowane) Przed chwilą Jewgienij Bożanow z Konkursu Chopinowskiego z 2010r: sonata h-moll, mazurek cis-moll, pierwszy koncert fortepianowy Frycka. A teraz drugi koncert Fryca gra Krystian Zimerman i Polska Orkiestra Festiwalowa - moje ulubione wykonanie oby koncertów. Edytowane 15 Października 2014 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolas Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Ja ostatnio Blur woo hooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 A trafiłem ostatnio na taką staroć Electric Light Orchestra Ktoś zna? Jak można nie znać klasyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Basia Stępniak-Wilk - Bombonierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esterkaa Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 coś mi zgrzyta w tym zespole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi