WojtasGCE Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 W ramach wspominania dwóch niesamowitych koncertów, na których miałem okazję być: http://www.youtube.com/watch?v=BLTVLAUHRIY A to jeden z tych zespołów, na koncert którego, mimo wielu okazji, trafić nie mogę "bo zawsze coś". Ale nie tracę nadziei... : http://www.youtube.com/watch?v=ImxOIotUEr8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamy Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Nonono - Pumping Blood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianST Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Tylko i wylacznie jakies remixiy, mixy, muzyka clubowa, RITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Stromae - Papaoutai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ylvis - Fox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Nowa płyta grupy Airbag ( dla zwolenników Kamandy Pinka Floyda) http://www.youtube.com/watch?v=dsaClls5Xu8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Avicii - Levels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Bednarek - Cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoobercik Napisano 14 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja z kolei jestem fanem klasyki rocka: Guns'n'Roses, Rolling Stones, The Beatles, Genesis, Yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 15 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Tom Odell - Another Love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 15 Listopada 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nowy utwór grupy Lebowski http://www.youtube.com/watch?v=EmpYIQiYruk Czekam na płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammat Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Hmmm... a ja jestem... "rockowym patriotą" Kult, T.Love, Lady Pank, Strachy na Lachy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 16 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Teraz Jannifer Warnes "Famous blue raincoat" z piosenkami Leonarda. A w głowie i przez ostatnie dni Orfeusz i Eurydyka Glucka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Karo Glazer - Voice On Fire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Uwielbiam rap, chociaż nie ograniczam się tylko do tego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Włodzimierz Nahorny - Powiedzieliśmy już wszystko http://www.youtube.com/watch?v=wQ5rH3LaFI0 Edytowane 19 Listopada 2013 przez Blakeburn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ostatnio Kazika, jest ponadczasowy....the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CeeZaRicko Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Shaka Ponk - Palabra mi amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi1979 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Metallica - Enter sandman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi1979 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 na dzisiejszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ja słucham głównie polskiego hip hopu, teraz w słuchawkach leci mi Medium akurat. Ponadto słucham też dużo rocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husell77 Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 hip-hop, house, trance, muzyka klubowa wsumie to wszytskie co nie leci po 15 razydziennie czyli polskie radia odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 My słowianie Donata - fajna nutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi