BunToVskY Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Ja słucham troszkę Hip-Hop'u i electro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Posłuchajcie kilka kawałków tej kapeli a na pewno z roweru nie zsiądziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dream Evil... Ze trzy lata temu tego słuchałem. Od tego zespołu zacząłem słuchać "cięższej" muzy. Kilka kawałków mają naprawdę fajnych. Miło że są jeszcze osoby które siedzą w tych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ja w tych klimatach siedzę od jakichś 23 lat a moze i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fugazi Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 U mnie dziś w słuchawkach to: Dla mnie odlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nic nie mówię, ale jest tu trochę "szatana" Co jak co, ale mocna gitarowa nuta zawsze kojarzy mi się z rowerem. Nie ma jak stary dobry Heavy, oraz poczciwy Hard Rock!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Steven Wilson z kumplami i z innymi kumplami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 <p> Szybka "stopa" sprzyja szybkiej jeździe tu jest niezła podwójna "http://www.youtube.c...sRQOneMY?rel=0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja różnie - najczęściej pop, techno i jeszcze rap, reggae, dancehall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny5 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tego albo tego albo czasem tego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loczek97 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Czołem ! Ogólnie słucham rapu, ale nie pogardze tez dobrą muzyką z lat 70-tych i 80-tych ;D Edytowane 16 Lutego 2013 przez loczek97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=keP1rcqjF48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basteq Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To i ja się wypowiem. Słucham głównie rapu ;D Są kawałki które potrafią zmotywować. Np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Ja polecam całą nową płytę Slash`a https://www.youtube.com/watch?v=tVa9lybsfVo Edytowane 20 Lutego 2013 przez Seba4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Ja polecam Lindsey Stirling fajnie nakreca do jazdy Edytowane 26 Lutego 2013 przez Szalik666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twistet Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ja polecam całą nową płytę Slash`a Slash - Apocalyptic Love - FULL ALBUM - YouTube Uwielbiam ten album, szczególnie Anastasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 W takiem razie zapodaj coś twistet bo widzę że podobne gusta mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Troche reage, nie pogardze tez rockiem, popem, nawet hardstyle i energy 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexiflexi Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 słuszam muzyki alternetywnej, rocka, popu, a tak naprawdę wszystkie co wpadnie mi w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanNoName Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Podczas jazdy najczęściej jakiegoś hardstyle i tzw. "pompy" dobrze się z tym kręci po bezdrożach na asfalt coś bardziej spokojnego ale ogólnie to słucham tego co w ucho wpadnie i zależnie od sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz22 Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Ja najczęściej słucham jakieś rockowe kawałki, ewentualnie metal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dromik Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) Kto poznał koleje ten wie jak się leje Gdy buja i faluje w kołołoło Edytowane 31 Marca 2013 przez Dromik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dobry nie tylko do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monikazima123 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Z Lennego zdecydowanie wolę to Podczas jazdy przyjemnie mi się słucha starszych płyt coldplay, zwłaszcza, gdy niebo jest szare i palą się już światła latarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Może coś od kwasożłopów ? od 5.05 jest cudnie Albo coś mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi