brt0555 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dzięki wielkie! A coś głównie z saksofonem? Najbardziej mi podchodzi właśnie ten instrument, sax+delikatna nuta lub dynamiczna i jestem w niebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 klasyczny Pan Coltrane : http://www.youtube.com/watch?v=BvR2uBwcMlw&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
box104 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Przeróżnej, zależy od nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazu736 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Rock/metal (metallica, alesana itp) czasem jakieś inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 dziś hop siupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 I niech mi ktos powie, ze przeplatanie sie gatunkow jest zle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resty Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) YouTube - Broadcast Yourself świetny utwór z traileru "The art of flight" Edytowane 23 Listopada 2011 przez Resty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobik15 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Rock, metal, polskie reggae. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Coś progresywnego Gazpacho Airbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaKowalski Napisano 26 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Drum&Bass, Electro, Minimal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbshadow Napisano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Kojot15, czemu napisałeś techno. To może oznaczać wszystko i nic. Jak dla mnie przynajmniej. Zdajesz sobie sprawę ile stylów jest w muzyce elektronicznej ? Edytowane 23 Grudnia 2011 przez mtbshadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezza Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Muzyka jaką słucham jest tak skomplikowana pod nazwami i albumami, że najlepiej słuchać ją setami i w ciągłości. Także mogę polecić wszystkim luźnym ludziom chillout w zakresie radiohoryzont.pl | chillizet.pl |smoothjazzcafe na digitaly imported itp. jest również bardzo dużo kompilacji które łączą wszystkie najlepsze bity tego klimatu muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 George Thorogood - Bad to the bone ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) Lamb of God - , z nowej płyty - genialny kawałek. i też są świetne. . Edytowane 9 Lutego 2012 przez kosa23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorun23 Napisano 9 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=i4-bUYU3BH8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 10 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Coś na czasie Jeśli o mnie chodzi to rap polskiej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Downtempo pierwszej klasy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loel Napisano 18 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 fajny utwórw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastun Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ogólnie metal z naciskiem na viking / pagan. Choć nie pogardzę innymi podgatunkami z wyjątkiem większości amerykańskich kapel. Do tego rock, blues, ska, punk, oi, rac ... ostatnio na topie u mnie Horytnica: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kolejny bałwochwalca, jak miło . Też lubie pagan, black i różne takie darcie ryja. Jako odskocznie to np. reggae albo coś po rusku bo lubie ten język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Authorkinetic Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dla mnie metal w każdym wymiarze. Slayer, Sepultura, Behemoth czy Vader. Jednak, czasem lubie sobie posłuchać Jazzu klasycznego czy muzyki poważnej(tak żeby się odhamić). W samochodzie to zwykłym radiem też nie pogardzę. A jak na rower to jakoś Prodigy jest liderem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Kolejny bałwochwalca, jak miło . Też lubie pagan, black i różne takie darcie ryja. Jako odskocznie to np. reggae albo coś po rusku bo lubie ten język. Światowida co prawda nie czczę,ale bardzo lubię klimat pogańsko-słowiański, dlatego Percival I Żywiołak są u mnie wśród ulubionych.Oprócz tego w/w Horytnica, Forteca,Lao Che i Kaczmarski-szczególnie album Sarmatia, utwory z niego szczególnie głęboko we mnie siedzą .Oprócz tego jeszcze Sabaton,chociaż ostatnimi czasy trochę go odsunąłem na bok. Nie mam szczególnych utworów do jazdy rowerem, słucham tego co mi aktualnie odtwarzacz podeśle. Edytowane 6 Marca 2012 przez Grzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiew Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Pewnie zaraz zginę...prócz analogsów, farben lehre i i miliona innych klasyk typu Dire Straits polecam małą elektroniczną odskocznie na poziomie Mike'a Oldfieda : Edytowane 15 Marca 2012 przez wiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beskidek Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Żywiołak...ach... ale przede wszystkim FooFighters, no i L.U.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi