LuQ1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jak to ktoś niedawno powiedział 'Słucham muzyki, a nie jej gatunków'. Ostatnio wpadło mi w ucho 'Niestety trzeba mieć ambicje' co raczej nie jest w moim stylu rockowym jak np. Finger Eleven itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajtourka Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafol Napisano 13 Września 2011 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Hip-Hop, reageee, house, i wszystko co wpadnie w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekpanek Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 polski hip hop się skończył na szczęście elektronika wciąż brzmi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bicyclegirl Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A ja kocham jazz, ballet, elektro (Prodigy, Chemical Brothers, Placebo), Melue, CallMekat, Torrini, Jopek, Zaryan.. Z polskich zawsze Nosowską, Rojka, a ostatnia płyta Brodki powala! W ogóle tonie umiałabym żyć bez muzyki, podobnie jak bez roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 26 Września 2011 Udostępnij Napisano 26 Września 2011 jest nowa cd, dobra na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzalonySzaleniec Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Jak muzyka to tylko Polski Rap. Jadąc rowerem lubię posłuchać dobrych kawałków, mam dobre słuchawki, które jeszcze bardziej umilają podróż. Edytowane 29 Września 2011 przez SzalonySzaleniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 1 Października 2011 Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Korn, slipknot, motorhead, sabaton, najlepiej coś co daje energie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Tego słucham ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Lebowski"Cinematic" Poniżej próbka ( teledysk nieistotny) Nosound "Lightdark" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocieq Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Az przykro sie czlowiekowi robi jak patrzy na takie denne komentarze w stylu: polski rap sie skonczyl... rap, nawet cala kultura hip-hopowa nie umrze jesli bedziemy w nia wierzyc, a nie jak sezonowcy, ktorzy sluchaja tego co na topie... tyle z mojej strony, btw. polski rap sie rozwija, co do mnie, to jestem fanem Rapu (starego najczesciej, Kilazz Group/ Gangstarr itp.) ale niedawno wpadla mi w ucho strasznie Pennywise - paceful day, z filmiku red bull downhill (mount 7 psychosis - polecam, przegiecie paly) i soundtrack do storm freerun (parkour, rowniez polecam obejrzec na YT) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
852emil Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 hip-hop, rap, DnB i dubstep'u ;DD zazwyczaj jeżdżę słuchając muzyki ale lubię też słyszeć piękne brzmienie mojego drivera ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nastopro Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Z reklamy LIDL'a mega remix: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Niedawno wyszła nowa płyta Mastodon, The Hunter. I co lepsze z niej: http://www.youtube.com/watch?v=s4Coa-tftNY Edytowane 13 Października 2011 przez kosa23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 hip-hop, rap, DnB i dubstep'u ;DD zazwyczaj jeżdżę słuchając muzyki ale lubię też słyszeć piękne brzmienie mojego drivera ^^ To Ty wydajesz jakies dzwieki, ze lubisz sluchac "pieknego brzmienia"? Ostatnio nalogowo slucham soundtracku z Transformers 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inefa Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja słucham głównie starszego rocka. Ulubieni wykonawcy to Dire Straits i Mark Knopfler, Toto, The alan parson project, Pink Floyd, Def Leppard, Duran Duran, Camel, The cure, Eric Clapton, Linkin Park, Coma i wiele innych... Raczej pewnie większość z was nie kojarzy. Praktycznie w każdym gatunku znajdę coś dla siebie, no może poza Rapem i Hip-Hopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) Nie no, bez jaj Edytowane 19 Października 2011 przez durnykot Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Klasyka... Stare, coverowane przez Iron Maiden piosenka z lat 70, a mnie ciarki przechodą po plecach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja słucham głównie starszego rocka. Ulubieni wykonawcy to Dire Straits i Mark Knopfler, Toto, The alan parson project, Pink Floyd, Def Leppard, Duran Duran, Camel, The cure, Eric Clapton, Linkin Park, Coma i wiele innych... Raczej pewnie większość z was nie kojarzy. Praktycznie w każdym gatunku znajdę coś dla siebie, no może poza Rapem i Hip-Hopem haha, większość nie kojarzy Mnie wpadł w ucho ostatni remix Buriala, uwielbiam tego gościa: poza tym trochę klasyki z wysp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inefa Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VRRc4MMAQ3c Klasyka... Stare, coverowane przez Iron Maiden piosenka z lat 70, a mnie ciarki przechodą po plecach:D Nie znałam ale świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 @inefa Cześć kojarzę, co do linkin park, to bardzo za nimi przepadałem, jednak ten nowy styl niedokońca mi podchodzi, z najnowszej płyty znalazłem dla siebie moze 3-4 piosenki, reszta nietrafiona w mój gust. Jako, że ostatnio oglądałem transformersów, przez co zacząłem słuchać znów LP, podaje jeden z fajniejszych soundtracków jaki słyszałem. Ps Widzę, że parę osób słucha jazzu, byłbym wdzięczny gdybyście powrzucali jakieś fajne kawałki, bo gatunek jest mi nieznany, znam parę utworów, które podobają mi się ze względu na klimat , pianino i delikatne brzmienie, jakieś mocno chaotyczne piosenki ostatnie mnie nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot15 Napisano 28 Października 2011 Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) różne gatunki nie mam konkretnego ale dance,metal,techno ma pierszeństwo Edytowane 29 Października 2011 przez durnykot Pisownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajtourka Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ah ten saksofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ps Widzę, że parę osób słucha jazzu, byłbym wdzięczny gdybyście powrzucali jakieś fajne kawałki proszę bardzo trochę jazzowej klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi