kalin20 Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ja od dziś jaram się nowym kawałkiem Łony - Nie pytaj nas Miazga wg mnie. A tak po za tym to polski hip hop czyli Ostry Tede Pih Łona Rymek 2cztery7 i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tnt4life Napisano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ja tam słucham muzyki, a nie gatunku. Podoba mi się piosenka to ją słucham a innych zdaniem się nie sugeruje, że to jest nie modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krazen Napisano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Długo mógłbym pisać o muzyce, ale ostatnie tygodnie upływają pod znakiem Tego Typa Mesa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Juz od dluzszego czasu trzymaja mnie rockowe,lekkie klimaty, po okresie buntu i rewolucji tzw. ciezkiego metalu powoli sie wyciszam Teledysk jak i sama piosenka dla mnie mistrzowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hruppo Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Co racja to racja Nuta jest Extra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Głównie metalu i rocka, ale inna muzyką też nie gardzę. Co się spodoba to słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 O i to jest prawidłowe podejście do muzy.Podobnie jest u mnie.Z jednej strony takie kapele jak Metallica czy GUANO APES(uwielbiam),a z drugiej dla odmiany Katy Perry.Słucham tego co mi się po prostu podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek000 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Słucham wszystkiego co mi się spodoba. Żadnego gatunku nie faworyzuję, chociaż raczej omijam szerokim łukiem różnego typu klasyki jak Metallica, Michael Jackson, czy Beatlesów. Po prostu nie lubię, kiedy mi ktoś mówi, że ktoś jest lepszy i tworzy lepszą muzykę od tych, których słucham. Ostatnio mi się nawet spodobał zespół "Hijokaidan" tworzący muzykę noise, czy dokładne ich przeciwieństwo, czyli chorał gregoriański reprezentowany przez "Gregorians". Oprócz tego są jeszcze: -Junior Senior (kto nie zna chociażby takiego kawałka, jak "Move your feet"?) -Daft Punk (zwłaszcza za "Aerodynamic", czy "Harder, Better, Faster, Stronger") -FlyZZZa (trochę aż mnie dziwi, że aż tak mnie pociągnęło do ukraińskiego reagge) -Kouji Wada (przypomina mi się dziecińtwo, kiedy jeszcze oglądałem takie kreskówki jak "Digimon". Naprawdę mi się podoba utwór "Butter-Fly") -Renard (chociaż ma on sporo innych aliasów. Tylko u niego są takie jaja, że utwór może mieć w nazwie napisane "Renard feat. FIAB", pomimo tego, że to jedna i ta sama osoba. Uielbiam jego "Intenive Care Unit" który mam ustawiony jako dzwonek telefonu) No i sporo więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emcio Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Ogólnie to Metallica, AC/DC, System Of A Down, Guns n' Roses, Slipknot, O.S.T.R., Paktofonika, Eldo i wiele innych Nie utożsamiam się tylko z jednym gatunkiem muzycznym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martyn Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 (edytowane) U mnie to głównie rock i metal, ale nie pogardzę też odrobiną rapu, elektroniki czy też czegoś bardziej eksperymentalnego. Z kapel to przede wszystkim Faith No More i inne projekty Pattona, łykam bez popity praktycznie wszystko co ten koleś robi, choć skłaniam się bardziej ku Mr. Bungle czy Tomahawk niż ku powszechnie uwielbianemu Fantomasowi. Poza tym: Primus (!!!), Ulver, Meshuggah, Atheist, Faithless, King Crimson, Acid Drinkers, Tool, Death, Alter Bridge, Necrophagist, Laibach, Slayer, Lost Soul, U2, Control Denied, Cynic, My Dying Bride, Katatonia, Anathema, The Prodigy, Monstrosity, Nine Inch Nails, Pendulum, Pestilence, Morbid Angel, Motorhead, A Perfect Circle, Puscifer, Indukti, Gojira, Nile, Rammstein, Cannibal Corpse, One Day As A Lion, Testament, At The Gates, Rage Against The Machine, Beastie Boys, Judas Priest, Megadeth, Illusion, Lipali, Anthrax, Metallica, Pantera, The Dillinger Escape Plan, Gorillaz, Portishead, Vader, Tricky... i lista ciągle się powiększa. Edytowane 16 Lipca 2011 przez Martyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luigi Napisano 18 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Szeroki gust muzyczny. Od klasyki Chopina, po metal. Choć moimy ulubionymi gatunkami jest Rock, Metal, synth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Muzyki z lat 60-70,ta dzisiejsza to szajs,nie muzyka.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan33 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Rocka i klasycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Wszystko co wpada w ucho od ballad metalowych po klasyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Orphan Hate, Velcra, Eluveitie, All That Remains, Van Canto, Kontrust, Dream Evil, Soilwork, Hey, KNŻ, Pudelsi Arch Enemy, Clawfinger, In Flames, Godsmack, Lacuna Coil, Acid Drinkers, Killswitch Engage, nightwish tarja turunen, Guano Apes, Metallica, Apocalyptica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HkwadratC Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Muzyki z lat 60-70,ta dzisiejsza to szajs,nie muzyka.......... to nie wiem co Ty słuchasz,że dzisiejsza to szajs radia? MTV? VIVA? Hity na czasie? Lato z radiem? no cmon! Perły zawsze leżą na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapek67 Napisano 25 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Lubię powracać do muzyki z lat 60-70 ale nie zawsze mam ochotę na poruszanie się do przodu na wstecznym w dodatku traktorem terażniejszość jest bogata w dobrą muzykę ,wystarczy poszukać i wiedzieć co sie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Jak siedze przy kompie to raczej odpalam open.fm i stacje typu:500 Heavy Hits,Rock Ballady itp. Slucham roznej muzyki, od Stinga,u2,depeche mode,jamesa blunta, po Slayera,Metallice, Trivium, Rammsteina i i nne ciezsze brzmienia. Z polskich to toten tanz,carrion,ira, stary perfekt,hunter,acid drinkers, czasem behemoth i vader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 to nie wiem co Ty słuchasz,że dzisiejsza to szajs radia? MTV? VIVA? Hity na czasie? Lato z radiem? no cmon! Perły zawsze leżą na dnie Niemen,Krawczyk(z lat 80 też słucham),Czerwone Gitary,Trubadurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ja ostatnio siedzialem nad spokojnymi brzmieniami, az wkoncu wciagnalem sie w Jazz i coraz bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Kiedy mam ochotę się wyciszyć jakiś black metal. Do szybszej jazdy natomiast jakiś hiphop. Najlepiej jak nawijają po rusku bo lubię ten język. Polecam np. Dino MC 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wyciszyc -black metal?! OSz kurde, to musisz byc naprawdę spokojnym osobnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadMajk Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Moj last.fm mowi cos takiego : Słucham hip-hop, polish, rap, reggae oraz hip hop, włączając: Fenomen, W.E.N.A., Miuosh, Rasmentalism, Okoliczny Element, Wzgórze Ya-pa-3, GrubSon, Zeus, W.E.N.A. i Rasmentalism, Płomień 81, WWO, VNM, Pezet, Mroku, Metrowy, W Witrynach Odbicia, 2Cztery7, 3oda Kru, Małpa, Tetris, Jot, Borixon & Kajman, Eldo, Molesta Ewenement, Fokus, Sokół i Marysia Starosta, K.A.S.T.A., Pezet-Noon, O.S.T.R., Łona, Eis, Molesta-Ewenement, MaxFloRec, Nine, Dwa zera, Kaliber 44, Molesta, Ten Typ Mes, AbradAb, Łona i Webber, Pezet/Małolat, Rahim, Paktofonika, EastWest Rockers, Wychowani Na Błędach, Buka, Ekonom/Zolf (Fenomen), Projekt Parias, Pijani Powietrzem, Majkel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Az mam ciarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Pop, reggae, i generalnie wszystko co wpadnie w ucho w radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi