orba Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Radiohead od czasów koncertu w Poznaniu zamieszkało na półce z innymi płytkami. Aleś ode mnie pościągał muzyki (czy to tylko zbieżności widzę?) :P Żart oczywiście. http://www.youtube.com/watch?v=pzbf4Qeanb8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszek Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Generalnie to "czarna muza" pod każdą postacią: rap, soul, R&B, grime. Czasami inne rzeczy, zależy co mi się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddav Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Zazwyczaj słucham polskiego HipHopu ( nie mylić z Firma, Mezo itp) Jadać na rowerze w grę wchodzi praktycznie tylko Prodigy, Slipknot, czasem Sabaton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ostatnio polubiłem Łąki Łan - serdecznie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Dzisiejsze olśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Moim zdaniem instrumental byłby lepszy . Ale ja tak mam, przykładem moje ostatnie odkrycie - kompilacja The Central Standards - A strange melodic shape. Tu jeden z utworów i to z clipem w temacie rowerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Bieda sąsiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 7 Września 2010 Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Zdecydowanie jeden z lepszych kawałków Noona, choć tu w kooperacji z DJ Twisterem. Szkoda, że nie wyszła ostatnia płyta Noona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba1994 Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Rock/Metal/Punk/Ska Lordi Misfits Ska-P The Locos Zabili Mi Żółwia KSU System Of A Down Nightwish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymenus Napisano 23 Września 2010 Udostępnij Napisano 23 Września 2010 a u mnie aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
philip100 Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 U mnie mania lekkości objawiła się nie tylko w mtb, słucham głównie wylajtowanych wałków - chillout / lounge / new age / smooth jazz, jak np. składanek "buddha bar" czy "cafe del mar"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 24 Września 2010 Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) olać temat lekkości.. ekstrema lubi mocne ######nięcie. enabler , eden sank to grief http://www.myspace.c...nablermilwaukee converge, axe to fall http://www.myspace.com/converge killing joke, absolute dissent (to akurat na relaks) http://www.myspace.c...ingjokeofficial Edytowane 24 Września 2010 przez drezyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robsonrocker91 Napisano 29 Września 2010 Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ja sie ostatnio jaram Ortegą Cartel, sprawdzcie ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xijsykdx2Us heh dziarskie chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Radiohead od czasów koncertu w Poznaniu zamieszkało na półce z innymi płytkami. Z Radiohead co lubię to: http://www.youtube.com/watch?v=fUgMbKJu9ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarr94 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Mi ostatnio ATB spasowało;) Nie wiem czemu... ale fajnie się słucha. Zwłaszcza na trasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Ja słucham rock-a, czasami coś mocniejszego i klasyki ;P Z rockowych to: G'rR Sum 41 AC/DC Skillet A z klasyki to głównie muzyka fortepianowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioo Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 reggae,punk,world miusic - ostatnio w czasie treningów na rowerku na szosie dnb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 U mnie przez ostatni rok mniej więcej takie zestawienie . Nie mam ograniczeń gatunkowych, wszystko co dobre wpada mi w ucho. Jak widać, stosunkowo dużo muzyki skandynawskiej. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SifoDyas Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Przede wszystkim Coldplay, prócz tego Guns N' Roses, Bon Jovi, U2, Sting, Genesis. Czasem też Disturbed, Linkin Park, Otyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 The Who, Led Zeppelin, Stone, Alice Cooper, Rage Against the Machine, Cream, Eric Clapton, The Beatles, Bob Dylan, Black Sabbath, Metallica, Anthrax, Children of Bodom, Arch Enemy, Iron Maiden, Saxon, Chickenfoot, Dope, Avenged Sevenfold, Aerosmith, Blue Öyster Cult, AC/DC, Van Halen, KoRn, Killswitch Engage, Korpiklaani, Limp Bizkit, Rob Zombie, Sinergy, Sex Pistols, The Clash, Green Day, Ramones, Rolling Stones, Therapy?, Suicidal Tendencies, White Stripes, Mötley Crüe, Motörhead, Boston, Creedence Clearwater Revival, King Crimson, Pink Floyd, Spencer Davis Group, Foo Figthers, Nirvana, Budgie, DIO, Papa Roach, Priestess, Scorpions, The Hollies, Steppenwolf, Slayer, Megadeth, SOAD, Tenacious D, The Smashing Pumpkins, Prodigy, Queen, Judas Priest, Kiss, Mercyful Fate, King Diamond, Linkin Park, Manowar, Rammstein, Sepultura, AFI, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 (edytowane) świetne do jazdy po śniegu Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Odi nie używamy wulgaryzmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 axis pojawiają się całkiem dobre zespoły na Twojej liście. Mogłyby się jeszcze pojawić konkretne propozycje Na to wpadłam przypadkiem =) Podzielę się masowo choć uważam ze oba utwory zasługują na osobne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 (edytowane) ZZ TOP oraz muzyka z filmów: Gladiator, Ostatni Mohikanin (dobra na rower), Ronin Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Sagitt77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOKIkar Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja słucham ENERGY2000, Roberta M, na rowerze też , ogólnie techno, hause, dance, hard dance, no i zdarza się Metalica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi